Zábava pokračuje aj v rúškach a bez divákov: Inkognito sa vracia v netradičnom režime!

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov televíznej zábavy. Po krátkej prestávke sa na obrazovky vracia obľúbená relácia Inkognito, ktorá je tým najlepším liekom v tomto náročnom období. Nové časti síce budú bez divákov a s rúškami, no vo výsledku je to stále to staré dobré a zábavné Inkognito.

Náročná situácia v súvislosti s koronavírusom vo svete i na Slovensku sa dotkla nielen každodenného života všetkých ľudí, ale aj fungovania v našej televízii. Pre nevyhnutné opatrenia bola Televízia JOJ nútená prerušiť nakrúcanie svojich nespravodajských programov, čo sa prejavilo aj vo vysielacej štruktúre. Vedenie televízie JOJ sa rozhodlo prijať ešte v začiatkoch pandémie prísne opatrenia na ochranu zdravia a bezpečnosť hercov, štábu a ľudí pracujúcich na tvorbe televíznych formátov. Tieto obmedzenia sa dotkli aj výroby nových častí obľúbenej relácie Inkognito, ktorá bola v najskôr pozastavená a do vysielania sme preto dočasne nasadili reprízové epizódy.

Teraz sme však prijali ďalšie mimoriadne opatrenia na to, aby sme mohli v nakrúcaní predsa len pokračovať. “Aj v týchto časoch, kedy sa takmer celá výroba v kreatívnom priemysle musela zastaviť a prioritou sa stala zodpovedná ochrana zdravia nášho okolia, hľadáme spôsoby, ako našich divákov nepripraviť o všetok obľúbený program a našich spolupracovníkov v štáboch o všetky príležitosti,” prezradil na svojom facebooku generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega. Nedávno sme tak pre vás nakrútili nové časti obľúbených relácií Moja mama varí lepšie ako tvoja a Inkognito. Samozrejme v rúškach a žiaľ aj bez divákov. Moju mamu už aktuálne môžete vidieť aj na obrazovkách a Inkognito bude pokračovať s novými časťami už onedlho. "Nakrúcame ho aj preto, lebo chceme do tejto atmosféry prinášať optimizmus a zábavu. Tak ako mnohí prinášajú informácie, ktoré nie sú práve lichotivé, my chceme byť protipól," hovorí moderátor Inkognita Vlado Voštinár, ktorý si je istý tým, že práve humor a zábava sú najlepší spôsob, ako celú túto náročnú situáciu zvládnuť. Nie nadarmo sa hovorí, že práve smiech je najlepší liek. Nové časti Inkognita vám prinesieme už vo štvrtok večer!

Sledujte Inkognito vo štvrtok o 20:35 na JOJke!