Mišo Hudák nestráca čas a začína si plniť svoj veľký sen: Návrat do školských lavíc!

V súvislosti s koronakrízou majú známe osobnosti neporovnateľne viac voľného času než to bolo za starých koľají. Oddych od nekončiaceho kolotoča práce trávi každý inak. Kým niektoré celebrity odpočívajú, iné sa čas snažia tráviť čo možno najproduktívnejšie.

Mišo Hudák je neodmysliteľnou súčasťou televízie JOJ už dlhé roky a našou tvárou je prakticky od začiatku. Vo svojej práci je dokonalým profesionálom, ktorý bez problémov zvláda moderovanie relácií, herectvo, hádačstvo v Inkognite, ale i nahrávanie upútavok do vysielania. Okrem toho stíhal moderovať aj rôzne spoločenské a firemné podujatia, takže voľného času mal naozaj veľmi málo. V súvislosti s koronakrízou sa to však zmenilo a zrazu má konečne čas oddychovať. Lenže aj tento voľný čas by chcel tráviť čo možno najproduktívnejšie.

Stále plánujem, že sa začnem učiť taliančinu. Tak vážne. Milujem Toskánsko. Som tam v rámci možností niekoľko krát do roka už veľa rokov. Mám tam kopec priateľov. Mám pocit, že som tam v minulom živote žil. Myslím si, že som v minulom živote bol Toskánec,“ povedal Mišo, pre ktorého je Taliansko srdcovou záležitosťou. Keďže do krajiny pripomínajúcej čižmu chodí pomerne pravidelne, nejaké to talianske slovíčko sa na neho už, samozrejme, nalepilo. „Dokonale si viem, napríklad, vypýtať vínnu kartu. Alebo v jedálnom lístku sa orientujem dokonale,“ prezradil so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok a štvrtok o 20:35 na JOJke!