Igor Matovič svojimi slovami dojal našich hádačov: Najkrajšia poklona, akú mohli dostať!

Relácia Inkognito vie stále prekvapiť. A to nielen televíznych divákov, ale aj samotných hádačov či moderátora Vlada Voštinára. Stane sa tak aj v najnovšej časti, v ktorej bude tajným hosťom predseda vlády Slovenskej republiky Igor Matovič.

Mišo Hudák, Čeky, Zuzka Šebová a Zdena Studenková sú ako hádači v Inkognite ostrieľanými harcovníkmi, no občas na nakrúcaní nastane situácia, ktorá zaskočí alebo prekvapí aj ich. Stane sa tak aj v najnovšej epizóde vašej obľúbenej relácie. Do tej príde ako tajný hosť predseda vlády Slovenskej republiky Igor Matovič. Keď si hádači dajú dole škrabošky a Vlado Voštinár začne viesť s premiérom rozhovor, príde na reč aj jeho vzťah k Inkognitu. Nuž, a práve jeho slová nesmierne dojali a chytili hádačov za srdce. „Priznám sa, že relácia, ako je táto vaša, keď som úplne dole zrazený, ma dostane zase hore a zistím, že tento život je aj trošku o inom. V tomto je tá vaša obrovská pridaná hodnota, si myslím, lebo treba ľuďom dať nádej, že život neskončil, život bude a život si znova cestu nájde a tým smiechom ho predierate dopredu. Ďakujem vám veľmi pekne, že to robíte všetci, čo ste tu,“ zhodnotil Matovič.

Zároveň v súvislosti s koronavírusom vyslovil nádej do najbližších dní a týždňov. Aj účinkovanie v Inkognite bral ako pozitívny impulz a oddych od všedných starostí. „Treba trošku vypnúť. Asi sa nemôže ísť od rána do večera a treba takúto pauzu. Ste teraz momentálne, myslím, že pre celé Slovensko taký trošku liečik pre dušu. Tak si to zachovajte, ľudí liečte, keď ich tá korona chce mordovať a verím, že ten váš liek zaberie a vyhráte,“ zhodnotil premiér.

Sledujte Inkognito s Igorom Matovičom už dnes o 20:35 na JOJke!