INKO - Maros Kramar

Maskérka z Inkognita prehovorila: Čo si myslí o tom, čo urobil Maroš Kramár?

Video, v ktorom sa herec Maroš Kramár prstom dotkol zadku maskérky, sa v utorok dopoludnia stalo hlavným predmetom mediálneho záujmu. Čo si o tom myslí samotná vizážistka? Máme pre vás jej exkluzívne vyjadrenie!

V závere každej epizódy Inkognita si diváci môžu pozrieť exkluzívne vystrihnuté zábery, aby tak mohli nahliadnuť do zákulisia nakrúcania. Vo väčšine ide o videá, v ktorých medzi sebou hádači vtipkujú, rozprávajú sa, či sa pripravujú na ďalší vstup. V pondelkovej epizóde sa v týchto záberoch ocitla situácia, ktorá sa okamžite stala predmetom diskusií a mediálneho záujmu. Vo videu sa hádač Maroš Kramár prstom dotkol zadku maskérky, ktorá zatiaľ upravovala jeho kolegov. Nevinný ťah herca sa však z večera do rána zmenil na kauzu a verejnosť ho obvinila zo sexuálneho obťažovania. Ku situácii sa vyjadrila aj samotná maskérka a povedala otvorene, čo si o tom myslí. „Výrobu Inkognita mám rada, pretože je na nej vždy zábava a máme medzi sebou dobré vzťahy. Možno preto si hádači občas dovolia urobiť niečo, čo v skupine kamarátov je považované za veselý žart. Nechcem tým teraz znevažovať otázku diskriminácie, ale myslím si, že celá situácia je zbytočne nafúknutá,“ povedala vizážistka Martina. 

Na nakrúcaní relácie Inkognito vždy panovala dobrá nálada a po mnohých rokoch výroby tohto formátu medzi tvorcami a štábom vznikli kamarátske vzťahy. V Inkognite sa ženám naozaj neubližuje. Televízia JOJ si uvedomuje, že urobila chybu a za odvysielaný zostrih po skončení relácie sa divákom ospravedlňuje,“ povedala k situácii PR manažérka Inkognita Katarína Gajdošíková.