Od prekvapenia stratila reč: Zdena Studenková bola z hosťa v Inkognite v totálnom šoku!

Je dobrým zvykom, že obľúbená relácia Inkognito máva svoje špeciálne tematické vydania týkajúca sa Veľkej noci, Vianoc či Silvestra. Inak to nebude ani tento rok. Tvorcovia si pre vás pripravili krásnu vianočnú časť, ktorá bude plná prekvapení. Tie však nezažijú len televízni diváci. Prekvapení, ba až šokovaní boli počas nakrúcania aj naši hádači!

Nakrúcanie vianočnej či Silvestrovskej časti Inkognita je vždy príjemnou bodkou za celoročnou výrobou nielen pre hádačov či moderátora, ale aj pre štáb. Slávnostne vyzdobené štúdio, nádherné outfity a špeciálni hostia vždy vytvárajú krásnu sviatočnú atmosféru. Keď tvorcovia vymýšľajú, čo bude obsahom, snažia sa vytvárať rôzne prekvapenia. Tento rok však ostali v šoku aj samotní hádači. Ako hostia sa totiž predstavili ľudia blízki nášmu hádačskému tímu. Tí, samozrejme, netušili, že ich rodinní príslušníci prídu na nakrúcanie a tak boli poriadne prekvapení.

​Vo vianočnej epizóde sa teda bude hádať povolanie, ktoré chceli robiť, keď boli malí. Doslova až v nemom úžase ostala Zdena Studenková, keď ako druhý hosť vkráčal do štúdia jej partner a dirigent Braňo Kostka. Na jej výraze bolo vidieť, že neverí vlastným očiam a pár sekúnd až ostala bez slov. Tak som zvedavá čím si chcel byť. Evidentne máš predo mnou tajomstvá,” povedala herecká hviezda s úsmevom. Podarí sa jej uhádnuť, čím chcel byť jej životný partner?

Sledujte špeciálne vianočné Inkognito už dnes o 20:35 na JOJke!