Zuzana Šebová ukázala rozkošné tehotenské bruško: Aha, ako sa už krásne zaguľatila!

Obľúbená herečka a hádačka z Inkognita sa koncom októbra pochválila azda tou najkrajšou novinkou, ktorú žena môže mať. S manželom Michalom Kubovčíkom totiž čakajú druhé bábätko. Zuzka sa už poriadne zaguľatila a krásne tehotenské bruško ukázala aj v Silvestrovskom Inkognite!

Sympatická Zuzka Kubovčíková Šebová, ktorú si diváci JOJky obľúbili ako hádačku z Inkognita, sa po prvý raz stala maminou ešte v decembri 2017. Deň pred Vianocami priviedla na svet synčeka Rudka, ktorého vychováva spolu s manželom a hereckým kolegom Michalom Kubovčíkom. Ich rodinka sa však už o pár mesiacov opäť rozrastie. Zuzka totiž koncom októbra oznámila, že nosí pod srdcom druhé bábätko. Hoci bližšie informácie o pohlaví, či mene pre dieťatko nie sú známe, isté je, že „druhý stav“ jej veľmi pristane.

Svoje krásne guľaté tehotenské bruško predviedla aj v Silvestrovskom Inkognite, v ktorom si spolu so svojím manželom Michalom sadli do kresla pre hostí. Pred kamery sa postavila v trblietavých čiernych šatách, ktoré nádherne obopínali jej mamičkovské krivky. V slávnostnom outfite pôsobila veľmi elegantne, žensky a doslova žiarila. Nuž, tehotenstvo Zuzke naozaj pristane!