Maroš Kramár ukázal fotky z mladosti a ľudia nemali slov: Veď on sa takmer nezmenil!

Sympatický herec a obľúbený hádač z Inkognita v apríli oslávi už 62. narodeniny. Napriek tomu pôsobí stále mladistvo. Dôkazom sú fotografie spred 20 rokov, ktorými sa pochválil na sociálnej sieti. Kramár sa za ten čas akoby vôbec nezmenil!

Úspešný herec, moderátor, hádač z Inkognita, no hlavne milujúci a starostlivý otec. Tým všetkým je Maroš Kramár. Hoci je vo svojom pracovnom živote mimoriadne zaneprázdnený, no aj popri práci si vždy vie nájsť čas na svoju milovanú rodinu. Jeho najväčším životným šťastím sú jeho tri deti – najstaršia Tamara, ktorá má už neuveriteľných dvadsaťjeden rokov. Za ňou nasleduje Timur, ktorý oslávil sladkých osemnásť. Najmladším je 12- ročný Marko, z ktorého je dnes už veľký tínedžer.

Práve pri príležitosti 21. narodenín svojej šikovnej a talentovanej dcéry Tamary sa herec a hádač z Inkognita pochválil na svojom profile na sociálnej sieti archívnymi snímkami. Na tých pózuje s malinkým bábätkom, ktorým je práve nadaná umelkyňa. Na zábere, ktorý má 20 rokov, sú dychberúce dve veci. Nielen to, že z batoľaťa je už dospelá žena, ale aj to, že Kramár sa za ten čas akoby vôbec nezmenil. Už na prvý pohľad si to všimli viaceré fanúšičky, ktoré mu pod fotkou nechali množstvo pochvalných komentárov. Nuž, ako sa hovorí, muži nestarnú, ale zrejú ako víno.

Sleduje obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!