Mišo Hudák kolegov odrovnal svojím vtipom: Aký je rozdiel medzi socíkom a dnešnou dobou?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. Lebo smiať sa treba, obzvlášť v ťažkej dobe, ktorú žijeme.

Nežijeme v ľahkých časoch, no aby sme si udržali nadhľad, mali by sme sa smiať čo najviac. S tým nám pomáha obľúbená relácia Inkognito, ktorá každý pondelok vnáša do našich obývačiek dobrú náladu. Esenciu zábavnosti programu dodávajú mnohé spontánne situácie a vtipy, ktoré z nich vyplynú. V uplynulej časti sa začal moderátor Vlado Voštinár zamýšľať nad tým, koľko povolaní vlastne na Slovensku máme. „Snažil som sa dopátrať, koľko zhruba povolaní existuje na Slovensku, ale vždy mi to tak vychádza, že neviem. A pripočítam si vždy tri, o ktorých viem. Vraj existuje nejaký lexikón profesií a povolaní a neviem sa k tomu dopátrať,“ uvažoval Vlado.

Do jeho myšlienok vtrhol Mišo Hudák, ktorý svojím pohotovým vtipom všetkých odrovnal. Ja len viem, že za socíku policajti kontrolovali, že prečo nie si v práci. Teraz kontrolujú, prečo ideš do práce. Keď nemáš potvrdenie, si mimo,“ zhodnotil so smiechom.Inak, pozdravujeme, môžete nás pozerať aj v inom okrese,“ zareagoval Marcel Forgáč. „Máte povolenie,“ doplnil ho Voštinár. Marcel však do diskusie prispel ďalším vtipom. Policajti takto zastavili Ježiša a hovoria mu: Mne je jedno, kto je váš otec, ale ste mimo okres Betlehem,“ dodal. Debata pokračovala aj ďalej a hádači nenechali nitku suchú ani na vláde či na samotnom premiérovi. Čo povedali na jeho adresu nájdete vo videu HORE!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!