Čeky je naozaj majstrom improvizácie: Z jeho rýmovanej pesničky pôjdete do kolien!

Marián Čekovský je nesmierne talentovaný hudobník a každé Inkognito spestruje nielen svojím humorom, ale aj svojou muzikálnosťou. Ukázalo sa to aj v časti, v ktorej všetkých kolegov pobavil svojou rýmovanou pesničkou.

Inkognito si získalo srdcia divákov nielen zaujímavými profesiami a vzácnymi tajnými hosťami, ale aj skvelými hláškami a vtipmi, ktoré rozprávajú moderátor Vlado Voštinár a naši hádači. Ich slovné prekáračky a improvizačné momenty sú skrátka veľmi zábavné a diváci ich zbožňujú.Naladení ste vtipnostne?“ začal pondelkovú epizódu Vlado. „To iba Čeky,“ povedal ironicky Šoko, čím svojho kolegu v podstate nenápadne vyzval k činu.

Čeky začal okamžite rozprávať rôzne slovné hračky a skončilo to tým, že zaspieval rýmovanú pesničku o Godzille. Tá všetkých pobavila a schuti sa na nej zasmiali. To si vymyslel ty?“ opýtal sa Šarkan. „A to si bol v akom stave?“ pokračoval Vlado, ktorý narážal na to, že text piesne bol naozaj bizarný. „V normálnom… V „buď vtipný“ systéme. Ale naučil som sa od kolegu, že čím trápnejšie, tým dlhšie,“ zhodnotil Čeky.Máme uhádnuť, čo robí?“ spýtal sa Šarkan Voštinára. Ten dal tejto situácii naozaj povestnú záverečnú bodku. „Marián? Áno, on robí hovadiny,“ zaklincoval Vlado so smiechom.

Sledujte Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!