Simona Salátová to v Inkognite rozbalila naplno: Aha, ako všetkých v úvode rozsekala!

V dnešnom Inkognite si do hádačského panelu sadne úplne nová tvár a tou je komička Simona Salátová. A už v úvode ukáže, že sa medzi ostrieľanými hádačmi so svojím humorom rozhodne nestratí.

Simona Salátová je už dlhé roky známa ako stand-up komička a medzi ľuďmi je naozaj obľúbená. Jej trefný a niekedy aj drsnejší humor dostáva jej fanúšikov do kolien, a tak niet divu, že dostala ponuku prísť do Inkognita ako nová hádačka. Nuž, a naplno to rozbalí hneď v úvode.

Chlapci, ja som šťastná, že som tu, lebo ja v tme a medzi mužmi som vždy najkrajšia. Takže, nič lepšie sa mi nemohlo stať,“ vychrlila na začiatku. A všetko v poriadku?“ opýtal sa jej Vlado Voštinár. „Všetko v poriadku. Pýtaš sa ako môj terapeut...tešila som sa nenormálne. Ja som týždeň nespala, za to som jedla, keď som nespala. Aby som mala dosť sily,“ zhodnotila Simona. Veľmi vtipne a pohotovo na to zareagoval Mišo Hudák. „Tak nám daj indíciu, aby sme uhádli, čo robíš,“ vyzval ju. „Keď nespím? Vieš ako...ako sa z chladničky volá, tak sa na váhe ozýva. To ja robím bežne,“ dodala so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito