Tomu sa povie realita manželského života: Aký je rozdiel medzi lakomstvom a skromnosťou?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná vtipných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. Lebo smiať sa treba, pretože smiech je zdravý.

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No esenciu zábavnosti relácii dodávajú práve spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v minulej časti, keď hádači tipovali povolanie prvého hosťa. Urastený Marek prišiel s indíciou „žijem zo vzduchu“, ktorá vzbudila rozruch. „To bude Slovák,“ poznamenal Marcel Forgáč.

Marek si ako prvého hádača vybral Miša Hudáka, ktorý sa indície okamžite chytil. Žijem zo vzduchu je indícia, ktorá ťa vedie k čomu?“ spýtal sa moderátor Vlado Voštinár. „Vedie ma k realite smutnej, bohužiaľ, na Slovensku,“ zhodnotil Mišo ironicky. Jedným dychom sa ale vrátil k indícii a vzápätí povedal vtip, ktorý je ako vystrihnutý z reality manželského života. „No tak takto...Marek žije zo vzduchu. Inak, je skromný...Oci, oci, aký je rozdiel medzi skromnosťou a lakomstvom? Takto ti poviem, synku. Keď si ja kúpim lacný kabát, som skromný. Keď mamičke kúpim lacný kabát, som lakomý,“ povedal a všetkým tým poriadne rozosmial.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito