Zdena Studenková neustále čelí výsmechu z jej veku: Tieto slová jej najviac ubližujú!

Členka Činohry Slovenského národného divadla a tiež hádačka z Inkognita sa na internete často stáva terčom hejtov či výsmechu, ktoré sa týkajú jej veku, mladšieho partnera či estetických vylepšení. Hoci túto kritiku vo väčšine berie športovo, sú situácie, keď ju uštipačné slová vedia naozaj zraniť!

Zdena Studenková patrí už niekoľko desaťročí medzi tie najlepšie a najúspešnejšie slovenské herečky. Je dlhoročnou členkou Činohry Slovenského národného divadla, no darí sa jej aj v účinkovaní vo filmoch, v seriáloch či v dabingu. Navyše, vždy je štýlovo oblečená, dokonale upravená a pýši sa skvelou postavičkou. A, keďže na Slovensku sa úspech v mnohých prípadoch neodpúšťa, namiesto lichôtok či pochvál sa často stretáva s hejtami i nemiestnymi narážkami. Sama tvrdí, že voči neprajnosti je vo väčšine imúnna a čo o nej ľudia hovoria, ju obvykle vôbec nezaujíma. Ako sa však vraví, každý pohár trpezlivosti raz pretečie.

Netaktné poznámky typu „chcela stará mladou byť“ alebo „kam sa hrabe vo svojom veku“ ju niekedy vedia poriadne ublížiť. „To znamená, že dnes už nemám právo na nič? A nemám právo žiť? Takéto poznámky ma dosť zraňujú, lebo najväčšou spravodlivosťou prírody je, že všetci starneme,“ poznamenala nahnevaná Studenková. Nuž, niekedy by nezaškodilo, keby sa ľudia viac zaoberali sami sebou, než životmi druhých ľudí…

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!