Zdena Studenková v Inkognite ohúri dokonalým imidžom: Aha, aký má perfektný vkus!

Herecká hviezda vo štvrtok oslávi svoje 68. narodeniny, no svojím výzorom bez problémov zatieni aj mladšie ročníky. Popri krásnej tvári a skvelej postavičke sa môže pochváliť aj perfektným vkusom. Ten opäť predvedie v najnovšom Inkognite, v ktorom sa ukáže v nesmierne štýlovom outfite!

Herečka a hádačka z Inkognita Zdena Studenková je známa svojím vycibreným vkusom. Módu má v malíčku, vie, v čom sa cíti dobre, čo jej pristane a aj preto sa do obľúbenej relácie oblieka sama. Na nakrúcanie najnovšej časti Inkognita si zvolila romantické červené šaty s kvetinovým vzorom, ktoré ju nesmierne rozžiarili a pôsobila v nich veľmi nežne a žensky. Hviezdna vizáž a perfektný účes ako vystrihnutý z hollywoodskych filmov už boli len bodkou na doťuknutie. Výsledkom bol veľmi ženský a svieži styling, v ktorom pôsobila neodolateľne.

INKO - Ciganski diabli Zdroj: TV JOJ

​Všimol si to hneď v úvode aj moderátor Vlado Voštinár, ktorý to patrične vyzdvihol a pochválil.Zdeni, ty tam svietiš pri nich. Opäť štandardne vyzeráš výborne. Tebe táto farba fakt pristane,“ povedal Vlado.Ďakujem veľmi pekne,“ odvetila herečka, pričom bolo vidieť, že jej kompliment polichotil. Nuž, Zdenka vie, ako na to!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!