Vtipná i nebezpečná situácia v Inkognite: Do štúdia prišiel nečakaný a nepozvaný hosť!

V obľúbenom Inkognite sme už za tie roky nakrúcania a vysielania zažili naozaj rôzne situácie. Avšak, to čo sa udeje v pondelkovej časti, sme tu ešte naozaj nemali.

Verní diváci a fanúšikovia Inkognita si určite veľmi dobre pamätajú, že hádači i moderátor Vlado Voštinár v štúdiu často bojovali s nepozvaným hosťom. A to s otravnou a dotieravou muchou, ktorá do štúdia vletela a pravidelne ich obťažovala svojimi náletmi. V pondelkovej časti bude v štúdiu opäť prítomná nečakaná návšteva, no tentokrát pôjde o čosi nebezpečnejší hmyz. „Pozor, ruka!“ skríkne Zdena Studenková, keď si všimne, že Vladovi Voštinárovi na ruku niečo priletelo. „Máš včelu alebo osu na ruke,“ povie Mišo Hudák.Ale ahoj!“ privíta Vlado osu na rukáve.

INKO - nepozvany host Zdroj: TV JOJ

Keď osy cítia ohrozenie, môžu byť útočné a nepríjemne bodať. Preto niet divu, že všetci sa cítili z jej prítomnosti v štúdiu tak trochu nekomfortne. Na druhej strane, nikto sa jej nechcel zbaviť, lebo hmyz by sa nemal zabíjať. „Nie, nebi ju!“ povie Zdenka. „Ona prišla opeľovať kvetiny,“ zhodnotí Mišo. „Nie, ona prišla uhádnuť,“ doplní Čeky.O pätnásť minút prileť, budem sa ti venovať,“ povie Voštinár ose a z ruky ju sfúkne do priestoru. „Nie...to je tajný hosť. Sting – žihadlo,“ zaklincuje Hudák so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito