Mišo Hudák všetkých zničil svojím vtipom: Viete, čo je v skutočnosti najstaršie remeslo?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A presne to na tomto programe všetci milujeme!

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No ten pravý šmrnc relácii dodávajú spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stane sa tak aj v dnešnej premiérovej časti, keď pri hádaní povolania prvého hosťa Mišo Hudák vytiahne vtip, ktorým všetkých rozseká. Ešte sme tu nemali najstaršie remeslo, nie?“ opýta sa Mišo v úvode. „Juj, v prvej sérii sme mali a nedopadlo to dobre,“ okamžite zareagoval Vlado Voštinár.Áno. Keď povedala pani Majde Pavelekovej, že: Ja som vaša kolegyňa. Tak Majda tie schody hore namáhavé vybehla ako srna,“ podotkla Zdena Studenková. Hostka z prvej série, ktorú spomínali, totiž pracovala ako pornoherečka.

Na tému najstaršieho remesla na svete hneď nadviazal Mišo Hudák vtipom. Nedávno som niekde videl taký fór, že: Nakloní sa žena k tomu šoférovi cez to okienko a hovorí: Poď somnou a ja ti urobím veci, ktoré ti žena doma určite nikdy neurobí. Držkovú? Urobíš mi držkovú?“ vychrlil.Za dvacku urobím, čo chceš...Tak si nastúp, betónujeme,“ doplnil ho Vlado. Mišo tomu dal povestný klinec. Elektrikár je úplne najstaršie povolanie. Lebo, keď stvoriteľ povedal Buď svetlo, už museli mať naťahané káble,“ dodal a všetkých tým rozsekal.

Sledujte obľúbené Inkognito v novom vysielacom čase každý piatok po Hranici o 21:40 na JOJke!