Hádači z Evkinho povolania úplne stratili reč: Túto profesiu robí jediná na Slovensku!

Do obľúbeného Inkognita prišlo už naozaj veľa ľudí s rôznymi profesiami. Niektoré sú pomerne bežné, iné sú zriedkavé, ale sú aj také, o ktorých väčšina ľudí asi ešte ani nepočula. A práve s takýmto netradičným povolaním prišla do najnovšej časti aj sympatická Evka. Robí ho totiž jediná na Slovensku!

V najnovšej časti Inkognita si do kresla pre hostí sadla krásna Evka, ktorá má naozaj zaujímavú a netradičnú prácu. Indíciou bolo „viem vrátiť čas“ a po štyroch „nie“ hádači prišli na to, že sa venuje liftingovej tvárovej masáži. Nie však hocijakej, ale naozaj špeciálnej. Ja som o ňom v živote nepočul a neviem, či vy ste počuli o bukálnej masáži,“ šokoval Vlado Voštinár. Keď názov tejto masáže počuli naši hádači, ostali v nemom úžase. A zrejme podobne ako diváci ani netušili, čo si pod tým majú predstaviť. Bukálna masáž sa tiež nazýva intraorálna masáž. To znamená, že sa masírujú vnútorné svaly, hlavne teda líc a kontúry. Robí sa to cez ústa. Vkladám ruky do úst klienta a masírujem,“ vysvetlila Evka. Na túto informáciu pohotovo zareagoval Marcel Forgáč. „Keby som vás poprosil, mohli by ste, keď prídem, si dať ruky do údeného kolena pred tým?“ zavtipkoval.

INKO - bukalna masaz Zdroj: TV JOJ

Tento typ masáže je podľa Evky nielen kozmetickou záležitosťou, ale aj zdravotnou. Môže sa totiž s vynikajúcimi výsledkami využívať aj pri zápaloch trojklanného nervu či po mozgových príhodách, keď majú pacienti problémy s rozprávaním. Zaujímavosťou tiež je, že túto novú metódu robí Evka ako jediná na Slovensku.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito