Zuzka Šebová všetkých prekvapila dokonalým vystúpením: Vedeli ste, že vie TAKTO spievať?

Silvestrovský špeciál obľúbeného Inkognita bol plný dobrej zábavy, super vtipov, skvelých hostí a vynikajúcej hudby. V súvislosti s hudbou najviac prekvapila herečka Zuzka Šebová, ktorá odspievala skladbu Šaty od Mariky Gombitovej. A len čo začala spievať, všetkým odstrelilo dekel!

O hudbu sa v Silvestrovskom vydaní obľúbeného Inkognita postaral Čeky so svojou kapelou. Spolu s ním si zaspievali aj hostia Ondrej Kandráč, Jakub Prachař i David Gránský, no pridal sa k nim aj Mišo Hudák. O najväčšie prekvapenie večera sa postarala herečka Zuzka Šebová, ktorá zaspievala legendárnu skladbu Šaty od speváčky Mariky Gombitovej.

INKO - Zuzka Sebova Zdroj: TV JOJ

Len čo začala spievať úvodné slová, všetkým padli sánky. Dôkazom bol aj nadšený potlesk a krik z obecenstva v štúdiu i pochvalné pohľady jej kolegov. Zuzka predviedla naozaj geniálny výkon a viacerí ostali v šoku, pretože väčšina ľudí asi netušila, že vie takto úžasne spievať. Zuzka, z toho sme ostali všetci veľmi prekvapení,“ povedal Čeky.Moji zlatí...samozrejme, aj toto viem vyfakturovať, takúto službu...kedykoľvek, ozaj,“ dodala so smiechom a humorom jej vlastným.