Mišo Hudák a Čeky ostali úplne bez slov: Pozrite, aký kompliment im dala Zuzka Šebová!

V dnešnom Inkognite opäť nebude núdza o zaujímavé povolania, ale i o vtipné situácie. Jedna nastane hneď v úvode, keď si moderátor a hádači začnú navzájom strúhať komplimenty. Najviac to rozbalí Zuzka Šebová, ktorá Miša Hudáka a Čekyho úplne odrovná!

V najnovšom Inkognite si po dlhom čase opäť sadne do kresla pre hádačov herec Jozef Vajda. Moderátor Vlado Voštinár to samozrejme patrične okomentuje. "Pomaličky sa objavujú ľudia, ktorí sú súčasťou Inkognita a dlho tu neboli...výborne vyzeráš, už som ti to hovoril na chodbe...trošku mi tým ideš na nervy," povie mu Vlado. "Ďakujem ti. Rád ti idem na nervy," zareaguje Jožko. "Chce to veľa práce? Takto dobre vyzerať?" opýta sa moderátor. "Áno, trošku si musíš na tom dať záležať," zhodnotí. "Toto sme nechceli počuť. Ja som myslel, že to prichádza len tak. Jožko to má geneticky," skonštatuje Voštinár.

Na to však okamžite zareaguje Mišo Hudák, ktorý dá veci na pravú mieru. "Ále...on to má vydreté, pozor," prezradí. "My vieme o tom svoje. Však, chlape?" povie pohotovo Čeky. "Zuzinka, aj ty dobre vyzeráš," chopí sa slova Vlado. "Tak...dobre vyzerám, ale pri tom Jožkovi je to trošku...už to nie je, čo bolo," povie Zuzka. "Mohli by ste pochváliť aj chlapcov tuto?" opýta sa Voštinár. "Aj naši pubertiaci sú krásni, áno. Jasné, fešáci. Naša omladina. Ste naozaj poprední fešáci slovenského šoubiznisu. Hneď za Jankom K. a Tomášom M.," zaklincuje Šebová a Miša s Čekym úplne odrovná, až ostanú bez slov. "Tak sme si trošku pooprašovali egá," podotkne Vlado. "A môžeme začať. Teraz sme si fyzicky toto a teraz ideme intelektuálne," uzavrie so smiechom Jožko Vajda.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito