Hádačov pobavil vtip zo života: Viete, čím najviac potešíte ľudí vo verejnej doprave?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A ako sa hovorí - najvia sa smejeme na vtipoch, ktoré majú niečo spoločné s realitou.

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No esenciu zábavnosti relácii dodávajú práve spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v jednej z uplynulých epizód, keď sa hádači snažili prísť na to, čo daný hosť robí.

Keď Evelyn prišla na to, že muž sediaci vedľa Vlada dáva radosť naraz viacerým ľuďom a môže to robiť kdekoľvek, Marcel Forgáč prišiel s vtipom, ktorý pobavil celé štúdio. Najvtipnejšie však na ňom bolo to, že to vlastne ani nie je vtip, ale realita. "To je, napríklad, keď v autobuse v lete..." začal Marcel. "Si nedáš deodorant... a vieš pokaziť deň všetkým," povedala so smiechom Evelyn. "Tak urobíš radosť všetkým, čo vystupujú," dokončil Forgáč a všetkých okamžite rozosmial.


Sledujte obľúbené Inkognito dnes vo výnimočne zmenenom vysielacom čase o 22:30 na JOJke!

Tagy: Inkognito