Ako by znel trailer k novej bondovke v podaní Miša Hudáka? Hádači plakali od smiechu!

Zabávač a moderátor Mišo Hudák je neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného Inkognita od jeho začiatku v modernej ére. Okrem toho má však v JOJke aj druhú prácu a tou je načítavanie textov do upútaviek. To využil jeho kolega Marcel Forgáč, keď ho v jednej z uplynulých častí požiadal, aby ukázal, ako by znel trailer v jeho podaní. A všetkých to poriadne pobavilo!

Máte ich v ušiach každý deň a ani si to neuvedomujete. Reč je o takzvaných "hlasoch JOJky", ktoré hovoria v jednotlivých upútavkach všetky dôležité informácie o filmoch, seriáloch či o reláciách. V našom nahrávacom štúdiu sa pre tieto účely za mikrofónom pravidelne striedajú dvaja muži - herec a hlasový odborník Peter Rúfus a moderátor a zabávač Michal Hudák. Hoci je pre Miša Inkognito srdcovkou, načítavanie upútaviek si taktiež veľmi užíva. ​

​Do nahrávacieho štúdia chodí pravidelne, minimálne dvakrát do týždňa a svoj hlas musí vždy meniť v závislosti od toho, či ide o komédiu, horor alebo o rozprávku. To využil jeho kolega Marcel Forgáč, keď ho v jednom z uplynulých častí obľúbeného Inkognita požiadal, aby "načítal" trailer k novej bondovke. Hoci texty, ktoré mu hovoril, spočiatku vyzerali vierohodne a Mišo si zachovával vážnu tvár profesionála, v istom momente sa to zlomilo a všetci vybuchli od smiechu. Toto rozhodne musíte počuť! Pozrieť si to môžete vo videu HORE!


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!