Mama 4 - tit

Pobúrený Maťko: Ja nemám malého ako uhorku, ale ako cukinu poriadnu!

Maťko bráni svoje prirodzenie, Ľubka cíti, že boj so Stankou vyhrala.

Ženy u Maťka toho už majú všetkého akurát tak dosť. Predbiehajú sa v taktikách, ako čo najskôr dosiahnuť vyradenie a štafety sa teraz chopila Monika. Jej stratégia je jasná. „Čím horšia budem, tým skôr ma pošle domov!“ hovorí. Práve Monika je však Martinovi najsympatickejšia a, zdá sa, že jej taktika ho ešte viac rajcuje. Najnovšie by totiž s Monikou rád prežil intímny vzťah! Keď sa ho však Aneta rýpavo opýta na veľkosť jeho prirodzenia, hrdo vyhlási: „Ja nemám maličkého ako uhorku. Ako cukinu mám, takú veľkú... Poriadnu!“

Andrej odhaľuje svoje životné plány. Okrem cieľa predstaviť svetu nový operačný systém, ktorý by spojil všetky doterajšie v jeden, má v pláne nakrútiť vlastný videoklip, s ktorým by dobyl minimálne Slovensko. „Toto, čo chcem zrobiť, to bude bomba. S týmto by som sa mohol dostať aj do budúcnosti, mňa tá hudba naozaj zaujíma,“ hovorí zaujato. A o čom by mal byť klip? „Príbeh lásky aj sklamania. Podľa mňa sa trápia ľudia kvôli láske,“ pokračuje. Áno. Práve láska trápi väčšinu našej planéty. Presné číslo podľa Andreja si budete musieť vyčísliť už sami: „Asi tak desať tisíc miliónov ľudí.“

Niko sa motá po svojom prenajatom byte a kým dievčatá varia obed, prizná sa Niki, že sa nedávno rozišiel s priateľkou a veľa na ňu myslí, takže dievčatá majú k nemu cestu zarúbanú. Na Nikino odporúčanie sa osamelý svalnáč zverí dievčatám, ktoré si po priznaní vydýchnu. Ani jednej sa totiž nepáči, hoci Nikol je viditeľne smutná.

Juraj boj o Stanku vzdáva. Pre to, aby sa jej priblížil, urobil už asi všetko a Stanka sa napriek tomu správa odmerane a neraz Juraja ignoruje. Ten už nahnevaný zabudne aj na svoje gentlemanské spôsoby a povie o Stanke presne to, čo si myslí: „Stanka je arogantná, oblieka sa ako pipíška, ako by bola kvetinka sveta. Nepáčia sa mi jej veľké výstrihy, pripadá mi to, ako keby bola nejaká pobehlica, že len po peniazoch ide. Nemá úprimnosť, nemá srdce, nemá nič.“ Ľubka tieto slová počúva s plnou blaženosťou. Nevníma, že z Juraja hovorí zlomené srdce, v myšlienkach už plánuje spoločný život. Jurajovi dá dokonca smelý návrh - stretnutie s jej synom.

U Tibora utíchli hádky. Dentálne špecifická Martinka odprosí Tibora a ten po zotrvačnom frflaní upokojí svoje správanie a znovu dáva upratovačke nádej, že by ich srdcia mohla zahriať vzájomná láska. Tibor pre dievčatá vymyslí aj aktivitu, keď ich zoberie na ryby a dokonca má pre ne lákavú výzvu. Tá, ktorá uloví najväčšiu rybu, od neho dostane obrovskú pusu. Nakoniec prinesú domov kapra, ktorého Tibor pitve na priedomí a straší dievčatá krvavými rukami a šialeným výkrikom – Ja vraždím!

Sledujte dnešnú Mama, ožeň ma o 21:40 na Jojke!