Príďte už v sobotu na Magio Pláž! Užite si neopakovateľný deň s reláciou Miláčikovo!

V sobotu 17. augusta o 15tej sa na bratislavskej Magio Pláži stretnú všetci majitelia štvornohých domácich miláčikov, ktorí chcú svojich psíkov niečo nové naučiť alebo potrebujú s niečím poradiť. Nepremeškajte skvelú príležitosť získať nové poznatky, rady, tipy či informácie. Na Magio Pláži bude na všetkých zvedavcov čakať profesionálna trénerka psov, ktorá sa veľmi rada podelí o svoje skúsenosti.

Máte doma nového psíka, ktorého by ste chceli naučiť základné povely? Alebo už máte psa dlhšie a nové triky by sa už tiež zišli? Spravte si so svojím miláčikom prechádzku na Magio Pláž a spojte príjemné s užitočným.

Miláčikovo - Dana Čapkovičová, Martin Chynoranský Zdroj: TV JOJ

​Už v sobotu 17. augusta vás o 15:00 hod na Magio Pláži bude čakať profesionálna trénerka psov, ktorá sa o svoje cenné rady a skúsenosti podelí s každým, kto sa bude chcieť niečo dozvedieť. Spoločnosť jej budú robiť aj moderátori TV JOJ z relácie Miláčikovo - Dana Čapkovičová a Martin Chynoranský. Na príjemný workshop a rozprávanie sa o psíkoch nemôže byť v lete lepší priestor, ako pri vode pod stromami na Magio Pláži!

Vidíme sa už v sobotu 17. augusta o 15:00 hod. na Magio Pláži!