Po chorobe radikálne zmenila jedálniček: Vylúčila jednu látku a schudla 15 kíl!

Dnes sa Linda Wagnerová cíti ako nový človek.

Proti Lhotovcom v stredu nastúpila ďalšia podarená dvojica v podobe Lindy a Moniky Wágnerových. Prvá menovaná je známa slovenská moderátorka, ktorá momentálne žije v Česku a mama Monika je zas partnerkou herca, Petra Sklára. Hoci v súboji neuspeli, ich výkon bol skvelý aj napriek tomu, že pleskavica s tzatziky bolo pre moderátorku to najhoršie jedlo, aké mohla dostať. Linda varí rada a pri tom sa vždy poriadne baví, čo sme mohli vidieť aj v našej relácii.

Na výber jedál si dáva pozor a dokonca  radikálne zmenila stravovacie návyky po tom, čo úspešne zvládla boj so zákernou chorobou. „Napríklad vôbec nejem lepok. Chcela som prejsť aj na raw stravu, ale zatiaľ asi nie. Takže základ mojej stravy sú mäso a šaláty, menej mlieka,“ prezrádza nám Linda spôsob, akým zásadne upravila svoj jedálniček. Lepok je podľa nej hrozná vec a odkedy ho úplne vylúčila, cíti sa oveľa lepšie, výrazne schudla a doteraz si drží štíhlu líniu. V priebehu dvoch rokov som schudla zdravo tých 10 – 15 kíl,“ dodáva sympatická moderátorka.

Zaujímalo nás tiež, ako to vyzerá u „Sklárovcov“ doma.Peter má rád mäso, takže sa tá kuchyňa prispôsobuje najmä jemu. Chlapi potrebujú mať mäso minimálne raz denne,“ prezrádza Petrova partnerka Monika. Samozrejme u nich doma nevarí len ona, ale sem-tam sa zapojí aj samotný herec. Doteraz spomína na jeho úplne prvý výtvor. Najlepšie jedlo bolo to prvé, keď ma pred desiatimi rokmi pozval prvýkrát na návštevu. Bolo to milé, že mi hneď na začiatku predviedol, že sa vie chytiť varechy,“ dodáva Lindina mamina Monika.

Sledujte ďalšie časti Moja mama varí lepšie ako tvoja už dnes o 17:55 na JOJke!

Ak ste zmeškali túto epizódu v televízii, nájdete ju spolu s ostatnými v ARCHÍVE zadarmo.