Nový dizajn, krajšia kuchyňa: Moja mama sa predstaví v úplne novom štúdiu!

Nové časti Mojej mamy prichádzajú v novom šate nielen s novými pravidlami, ale aj s novým štúdiom. Pozrite si, ako bude vyzerať štúdio, v ktorom sa budú pripravovať nevídané špeciality.

Nové pravidlá, prvá pomoc od špecialistov, súboje o celkovo 2500 eur či deti v akcii. Moja mama varí lepšie ako tvoja po prestávke pokračuje plná noviniek s ešte zábavnejšími a férovejšími súbojmi, pričom v novej sérii sa relácia vracia ku svojej podstate. V nových častiach tak budú variť iba rodičia so svojimi deťmi a v šou sa po novom objavia už aj najmladší súťažiaci, pre ktorých sme pripravili ešte bezpečnejšie vybavenie kuchyne. Zároveň však bude pre súťažiacich varenie aj oveľa pohodlnejšie než kedykoľvek predtým. "Je tu aj nový inventár, nový sporák, ktorý je indukčný a veľmi rýchly. Aj toto by mohlo súťažiacim pomáhať, pretože indukcia je naozaj oveľa rýchlejšia než elektrická platňa. A rovnako nové sú tiež rúry na pečenie," prezradil špecialista Martin Korbelič, ktorý takisto často zasiahne priamo do deja.

Po novom sa totiž k vareniu pridajú aj špecialisti, ktorých tak uvidíte v akcii vždy, keď bude rodina potrebovať prvú pomoc s receptom, no i tak sa vo výsledku nevyhnú viacerým prekvapeniam. Novú premiérovú sériu Moja mama varí lepšie ako tvoja štartujeme pre vás už uprostred leta, na vynovené časti s obľúbeným Milanom Zimnýkovalom, Zuzkou Sabolovou, Martinom Korbeličom a Marekom Ortom sa môžete tešiť od pondelka 5. augusta v pôvodnom čase o 18:00. 

Moja mama varí lepšie ako tvoja sa vracia už v pondelok 5. augusta o 18:00 na JOJke!