Stylista potrápi maniačky náročnou témou: Poriadne sa zapotia, aby ho ohúrili!

Ak chcú splniť tému, budú musieť dodržať až tri podmienky.

Prvý týždeň novej série Nákupných maniačok sa začne poriadne zostra. Stylista Marián Hornyak sa po pauze vrátil vo forme a pre štvoricu nákupuchtivých dievčat vymyslel poriadne náročnú tému. Na prvý pohľad sa síce bude zdať jednoduchá, no aby ju splnili do bodky, budú musieť byť originálne a v butikoch naozaj ostražité. „Vaša téma sa volá Zelený refresh. Ak by vám to nebolo úplne jasné, tak ideme riešiť niečo veľmi svieže. Aby to nebolo veľmi ťažké, ale ani jednoduché, budete mať tri podmienky, ktoré musíte splniť. Jednou z nich je, že na sebe musíte mať niečo zelené. Zelená je farba mnohých odtieňov a nemusíte riešiť len tú vojenskú zelenú, ktorá by vám napadla ako prvá. Všetky ostatné farby budú u mňa hodnotnejšie ako tento odtieň,“ začal Marián objasňovať náplň ich témy.

Zdroj: Pinterest

​Pri plnení ďalších dvoch podmienok sa dievčatá tak trošku zapotia. „Druhá podmienka je, že nechcem vidieť žiadne kabáty. Zabudnime na zimu, na jar, všetko máme za sebou. Ukážte sa v plnej kráse a v plnej paráde. S tým súvisí aj tretia podmienka. Musíte do svojich outfitov zakomponovať nejakú módnu vychytávku. Túto sezónu, myslím si, že nebude núdza. Či už to budú nejaké volány alebo to budú nejaké atraktívne vzorové kombinácie, zaujímavé topánky, módny doplnok, čiapka, klobúk, doplnky. Tých možností máte naozaj množstvo. Skúste porozmýšľať a hlavne, pozerajte sa okolo seba, keď budete nakupovať v obchodoch. Určite vám niečo brnkne do nosa, verím tomu,“ nádejal sa Hornyak.

Zdroj: Pinterest

Stylista si pre diváčky Nákupných maniačok pripravil aj zaujímavý manuál, v ktorom vyrieši dilemu mnohých dievčat a žien - hodí sa k zelenej zlatá či strieborná?K sviežim odtieňom zelenej laďte skôr odtiene striebornej, chrómovej až po temnú antracitovú. A naopak tie teplejšie, tmavšie a tlmenejšie odtiene zelenej, napríklad aj veľmi modernú vojenskú zelenú, skôr s tými odtieňmi zlatej, medenej, bronzovej,“ vysvetlil.

Sledujte premiérové časti Nákupných maniačok už od zajtra každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!

Všetky epizódy nájdete aj v našom bezplatnom archíve!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora