Jedna sexica, druhá ako teta: Rozdiel medzi Celeste Buckingham a jej sestrou bije do očí!

Speváčka Celeste Buckingham sa pravidelne objavuje na rôznych spoločenských podujatiach a nechýbala ani na udeľovaní cien OTO 2018. Vzala si so sebou aj sestru Carmel, no pozornosť prítomných nepútali len svojou krásou.

Ako jin a jang! Celeste Buckingham sa napriek svojmu nízkemu veku pohybuje v šoubiznise už dlhé roky. Vybudovala si skvelú kariéru a máloktorým speváčkam sa podarilo dosiahnuť také úspechy, aké má na konte práve ona. Veď len spomeňme, že tento rok vystúpi na prestížnom maďarskom festivale Sziget ako jediná Slovenka. Hoci v hudbe jej to ide bravúrne, v otázke módy to u nej občas pokrivkáva. Celeste sa už niekoľkokrát stala terčom ostrej kritiky, keď fanúšikovia, ale aj novinári poriadne skritizovali jej outfity. Niečo podobné sa udialo aj po sobotňajšom udeľovaní cien OTO 2018, na ktoré sa speváčka vybrala so svojou sestrou Carmel.

Rozdiel medzi ich stylingami bol tak obrovský, že netrvalo dlho a opäť sa spustila lavína. Kým Carmel oslňovala vo vypasovaných čiernych šatách, ktoré doplnila vizážou osudovej ženy, Celeste schovala svoje krivky do priveľmi voľných šiat. Aj keď šaty samé o sebe boli veľmi vkusné, hodili by sa skôr staršej dáme, než mladému dievčaťu, ktoré ešte môže experimentovať. Napriek tomu, že v módnej polícii už niekoľkokrát skončila na chvoste, samotná speváčka si z toho ťažkú hlavu nerobí a negatívne komentáre vôbec nerieši. Práve naopak. Na svojom Instagrame pravidelne hlása, že žena by sa mala mať rada presne taká, aká je a rozhodne by sa nemala meniť kvôli názorom jej okolia. Tomu sa povie správny prístup!