Spoznávate túto brunetku? Takto vyzerala Lucid pred ôsmimi rokmi!

Známa vizážistka Lucia "Lucid" Sládečková nedávno zverejnila fotografiu spred siedmich až ôsmich rokov, na ktorej má síce rovnako štíhlu postavu, zato pohľad na svet sa jej náramne zmenil.

​Krásna a šikovná vizážistka Lucia Sládečková, ktorú všetci poznáme pod menom Lucid, je už tri roky hrdou maminou rozkošnej dcérky Lýdie. Tento utešený malý človiečik je blondínkin najväčší poklad a už len svojou prítomnosťou rozdáva radosť všade, kam sa pohne. Lucid je jedna z najväčších odborníčok v oblasti ženskej krásy a má aj svoj vlastný instagramový účet, ktorý sleduje neuveriteľných 240 tisíc ľudí. Na ňom môžu fanúšikovia vidieť najrôznejšie fotky nielen z jej kariéry, ale aj zo súkromia. 

​Nedávno napríklad siahla do archívu a zverejnila zaujímavú fotografiu zo svojej mladosti. Konkrétne išlo o približne osem rokov starú fotografiu, na ktorej by ste známu vizážistku až tak ľahko nespoznali. Lucid dnes poznáme ako plavovlásku, no na tejto snímke, kedy mala približne 28 rokov, je brunetka. "Toto boli moje začiatky. Postava sa mi absolútne nezmenila, myslenie ale veľmi. Pamätám si z toho celého z roku 2012 - 2013 moju čistú naivitu na každú situáciu. Nechcem sa veľmi rozpisovať a frflať, aká doba je, aké vzťahy sú medzi ľuďmi a čo spôsobujú sociálne siete. Ale premýšľať, čo všetko bolo a ako sa človek vie zmeniť na základe toho celého, je ozaj sila," napísala Lucid k snímke spred niekoľkých rokov. Čo poviete, spoznali by ste Lucid na tejto staršej fotke? 

https://www.instagram.com/p/B8DtvxXpvWR/?utm_source=ig_web_copy_link