Sexica Zuzanita radikálne zmenila imidž: Blond vlasy si zafarbila na Barbie ružovú!

Zuzana Žilinčíková, ktorú naši diváci poznajú zo zoznamky Take me out či zo šou Nákupné maniačky, je na svojom Instagrame naozaj veľmi aktívna. Popri provokatívnych a dráždivých fotkách sa z času na čas pochváli aj snímkami, na ktorých je oblečená a aj nimi vie šokovať. Ako, napríklad, teraz, keď radikálne zmenila svoj účes!

Sexica Zuzanita je známa svojím provokatívnym imidžom, ktorým mužov privádza do varu. Už v zábavno-zoznamovacej šou Take me out dráždila všetkých prítomných pánov zvodnými outfitmi a pikantnými rečami. Svojej povesti neostáva nič dlžná ani teraz a na svojom instagramovom profile fanúšikov pravidelne zásobuje sexi fotkami zo svojho života. Zaujať však vie aj zábermi, na ktorých má svoje krivky zahalené.

Najnovšie sa na sociálnej sieti pochválila fotkami s radikálne zmeneným imidžom. Provokatívna blondínka poriadne zaexperimentovala a hrivu si zafarbila na pastelovú ružovú. V prípade Zuzanity však rozhodne nejde o prvú výraznú zmenu účesu. V minulosti sa pýšila aj červenými, hnedými i čiernymi vlasmi. Napokon sa však vždy vrátila k svojej obľúbenej blond. Uvidíme, ako dlho jej vydrží táto Barbie frizúra.

Tagy: Zuzanita