Do Nákupných maniačok prichádza nová porotkyňa: Zoznámte sa so stylistkou Mirkou Dobiš!

Na obrazovky televízie JOJ sa po takmer piatich rokoch opäť vráti legendárna šou Nákupné maniačky. Tešiť sa môžete na viacero noviniek, pričom jednou z nich je aj zmena na porotcovskom poste. Po boku ostrieľaného Mariána Hornyáka sa predstaví aj stylistka Mirka Dobiš, ktorá je na sociálnych sieťach známa ako Fashion Spy!

Legendárna šou Nákupné maniačky bola v časoch svojho vysielania nesmierne obľúbená a diváci s napätím a záujmom deň čo deň sledovali nákupy jednotlivých dievčat a dám na určenú tému. Po takmer piatich rokoch sa relácia opäť vracia na JOJku a tak znovu každý deň navštívime šatník jednej nákupnej maniačky, vzápätí s ňou sa vyberieme do obchodov, pričom jej úlohou bude nakúpiť a zladiť sa tak, aby ostatným súperkám vyrazila dych. Štyri nákupné maniačky sa na konci stretnú na veľkom finále, kde si ich vezmú na mušku dvaja porotcovia. A práve tu prichádza novinka.

Spolu s ostrieľaným Mariánom Hornyákom bude outfity maniačok hodnotiť stylistka Mirka Dobiš.Som veľmi rád, že v tom nebudem sám a, že som dostal takýto krásny šperk v podobe Mirky. Verím, že to bude trošku osvieženie a oživenie pre divákov, pre diváčky a naše Maniačky dostanú nielen novú porotkyňu, ale aj inšpiráciu. Bude im to vedieť ukázať, ako sa to dá a ako sa to má robiť. Verím, že budeme veľmi príjemným tandemom. Samozrejme, ja zostávam zlý a Mirka bude tá dobrá,“ povedal pre joj.sk Marián. Z tejto príležitosti sa nesmierne teší aj samotná Mirka. „V prvom rade sa veľmi teším, lebo pre mňa je to posun k niečomu inému. Trošku aj vystúpenie z komfortnej zóny. Tiež sa naučím niečo nové. Ja pevne verím, že nebudem len šperk, ale že budem veľký prínos nielen ako porotkyňa, ale možno aj ako inšpirácia. Veľmi rada by som priniesla aj edukáciu pre ženy, aby vedeli, akým smerom sa v tej móde vydať. A nech ich to baví. Móda a obliekanie sú o tom, že nás to má potešiť,“ vysvetlila Mirka.

Mirka Dobis Zdroj: archív M.D.

Sledujte nové časti Nákupných maniačok už od 9. januára o 15:30 na JOJke!