Martina urobí veľké faux pas, stylistov odvalí: Dámy, toto v obchodoch NIKDY nerobte!

Ako druhá v poradí sa tento týždeň vyberie na nákupy Martina, ktorá je aktuálne na materskej dovolenke. Sympatická tridsiatnička urobí pri svojom nakupovaní hneď v úvode prešľap, ktorého by sa v obchode nemala dopustiť žiadna žena.

Počas prvého nákupného týždňa sa podľa zadania budú snažiť obliecť influencerka Rachel, mamička Martina, marketingová manažérka Andrea a teamleaderka Petra. Za dve hodiny a rozpočet 300 eur sa budú musieť zladiť tak, aby ohúrili svoje súperky a aj našich stylistov – Mariána Hornyáka a Mirku Dobiš. Ako prvá brázdila obchody červenovláska Rachel a dnes sa na lov štýlových kúskov vyberie Martina, ktorá je aktuálne na materskej dovolenke.

​Nakupovať bude so svojím partnerom a v jednom z prvých obchodov si vyberie elegantné červeno-čierne šaty s výraznými zlatými gombíkmi. Týmto výberom si však nebude úplne istá a tak svojho nákupného poradcu poprosí, nech jej prinesie akékoľvek čierne čižmy. Urastený muž sa o chvíľu vráti s párom čiernych čižiem bez opätku, ktoré maniačky zhodnotí stručne, ale pozitívne. „Čo je na tom dobré? K tým červeným šatám?“ povie prekvapená stylistka Mirka. Čižmy sú totiž príliš ležérne a dané šaty by si žiadali elegantnejší kúsok.

NM - cizmy Zdroj: TV JOJ

​Mariána Hornyáka však viac než výber topánok vyruší spôsob, akým si ich bude skúšať. Martina si ich obuje naboso a to by sa z hygienických dôvodov naozaj nemalo robiť. Zrejme zaúradoval stres a mamička si toto faux pas vôbec neuvedomila. Prosím, dámy, keď budete skúšať akékoľvek topánky, čižmy, akúkoľvek obuv, používajte jednorázové ponožky alebo si dajte ponožky. Ale na bosú nohu sa topánky neskúšajú,“ upozorní stylista. Aký outfit si Martina napokon vyberie a koľko bodov dostane od súperiek?

NM - cizmy naboso Zdroj: TV JOJ

Sledujte Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!