Potvrdila, že s módou jej to naozaj ide: V Maniačkach vyhrala influencerka Rachel!

Počas piatkového finále sme spoznali prvú víťazku pokračovania obľúbenej relácie Nákupné maniačky. Po sčítaní bodov od súperiek a stylistu Mariána Hornyáka sa na prvej priečke umiestnila influencerka Rachel, ktorá robila „prvý dojem“ dráždivým outfitom.

Prvý týždeň sa podľa zadania „Prvý dojem v módnej šou“ snažili obliecť influencerka Rachel, mamička Martina, marketingová manažérka Andrea a teamleaderka Petra. Za dve hodiny a rozpočet 300 eur sa obliekli tak, aby ohúrili svoje súperky a aj našich stylistov – Mariána Hornyáka a Mirku Dobiš. Ich téma znela jasne. „Presne štyri sekundy trvá urobiť prvý dojem a prvý dojem bude našou tohto týždňovou témou. Vašou úlohou bude vyskladať si outfit, ktorým predstavíte seba nielen nám, ale aj celému Slovensku. A nebudete v tom samé, lebo túto istú tému s vami bude riešiť aj Mirka. A možno je na mieste sa jej opýtať, ako sa s tým vysporiada,“ povedal Marián v pondelkovej časti.

Stylistka Mirka Dobiš dala maniačkam hneď niekoľko tipov, ako tému zvládnuť čo najlepšie. „Pri výbere outfitu na tému prvý dojem je dôležité si uvedomiť, je, kam ideme. Nejdeme ani do práce, ani na rande, ideme do módnej šou. A práve preto je veľmi dôležité, aby váš outfit prezrádzal nielen časť vašej osobnosti, ale najmä váš štýl. Voľte s ohľadom na svoju postavu, na farby, ktoré vám svedčia,“ prízvukovala. Nezabudnite na detaily a na celkovú úpravu. Lebo detail môže všetko dotvoriť, ale aj rovnako zruinovať. Takže, myslite na to,“ doplnil ju Hornyák.

​Každá súťažiaca sa s témou popasovala po svojom a výsledkom boli štyri rôzne outfity, ktoré mali vyjadrovať, kým sú. Na poslednom mieste skončila marketingová manažérka Andrea, ktorá svoje súperky príliš neohúrila kombináciou klasického nohavicového kostýmu a červených popruhov. Naopak stylisti ju za jej voľbu pochválili. Na tretej priečke sa umiestnila teamleaderka Petra, ktorá všetkých prekvapila svojím vesmírnym outfitom. Maniačky boli z jej počinu nadšené, stylisti už menej. Druhé miesto získala mamička Martina, ktorá svojím výberom viac-menej ulahodila aj súperkam, aj stylistom. Nuž, a víťazkou sa stala červenovláska Rachel, ktorá sa snažila urobiť prvý dojem zeleným sakom, čiernymi koženkovými legínami, dráždivým korzetom, hadími lodičkami a výraznou červenou kabelkou. Gratulujeme!

Sledujte Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!