Malá lekcia štýlu od stylistky Mirky Dobiš: Ako vkusne vrstviť šaty na ramienka?

Štvrtý deň bude v Nákupných maniačkach patriť teamleaderke Petre. A práve na jej voľbe outfitu stylistka Mirka Dobiš vysvetlí, ako čo najvkusnejšie a najkrajšie navrstvíte šaty na ramienka.

Nákupné maniačky sa tento týždeň snažia za dve hodiny a rozpočet 300 eur obliecť na tému „Prvý dojem v módnej šou“. Svoje nákupy už majú za sebou influencerka Rachel, mamička Martina aj marketingová manažérka Andrea. Dnes bude obchody v nákupnom centre brázdiť teamleaderka Petra. A hneď z úvodu všetkých prekvapí tým, po akých kúskoch v obchode siahne. Vyberie si totiž čierne koženkové šaty a klasickú bielu košeľu. Takúto voľbu od nej azda nikto nečakal a zdá sa, že práve to bude Petrina taktika.

NM - Petra kozenkove saty Zdroj: TV JOJ

​Na jej výbere však stylistka Mirka Dobiš vysvetlí, ako štýlovo vrstviť šaty na ramienka. Ženy, keď chcete vrstviť a chcete si dať na košeľu šaty, je to dobrá cesta, ale len v prípade, že tie šaty sú jednoduché a nemajú zdobené tenké ramienka ako v tomto prípade. Tieto sú určené na holo a na večer,“ podotkne. Petra však o chvíľu vymení bielu košeľu za top s krátkymi rukávmi, ktorý k vybraným koženkovým šatám nebude príliš ladiť. „Toto ma bolí viac ako to skúšanie na bielej košeli. Toto vyzerá ako naozaj veľmi nepodarený rozprávkový outfit, za ktorý by sa ani Fiona nehanbila,“ zhodnotí Marián Hornyák. Ako sa napokon Petra rozhodne? Bude vrstviť koženkové šaty alebo si vyberie úplne iný outfit?

NM - kozenkove saty Zdroj: TV JOJ

Sledujte Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!