Marián Hornyák otvorene o novej porotkyni: TÝMTO si vás Ema Fajnor okamžite získa!

V zmodernizovaných Nákupných maniačkach, ktoré štartujú na JOJke už 4. septembra, sa ako nová porotkyňa predstaví energická influencerka Ema Fajnor. Ako zapadla do tímu ikonickej relácie a čo si na nej diváci zamilujú?

Neodmysliteľnou súčasťou ikonickej relácie Nákupné maniačky sú porotcovia, ktorí nad súťažnými outfitmi vynášajú finálny ortieľ. V nových častiach sa po boku ostrieľaného Mariána Hornyáka predstaví influencerka Ema Fajnor, ktorá bola pre tvorcov jasnou voľbou. "Je to elegantná a inteligentná mladá dáma, s vkusom, so šarmom, so svojským humorom a skvelým názorom," vysvetlila dramaturgička Nákupných maniačok Ľudmila Lenárová. Spoluprácu s temperamentnou tmavovláskou si pochvaľuje aj Marián Hornyák. ​"S Emou sme sa veľmi rýchlo zžili a veľmi dobre sa nám spolupracuje. Aj som omladol pri nej. Myslím si, že tá energia, ktorú medzi sebou máme, funguje. Rozumieme si, dopĺňame sa. Nemáme vždy rovnaký názor, čo je vlastne len plus. Vieme sa navzájom skritizovať alebo skorigovať, takže, funguje nám to," povedal pre joj.sk.

​Po niekoľkých týždňoch nakrúcania je jasné, že bude veľmi zaujímavé sledovať, ako sa názory porotcov schádzajú i rozchádzajú. Ema totiž v relácii predstavuje generáciu mladých ľudí, ktorí k móde pristupujú trochu inak, než skôr narodené ročníky. "Je to príjemné osvieženie a prináša to iný pohľad, ktorý ja môžem mať napozeraný, ale ona v ňom žije, ona to cíti. Máme aj rôzne vekové kategórie súťažiacich, takže si myslím, že to dopĺňa a prináša niečo, čo môže byť veľmi zaujímavé," dodal Hornyák s úsmevom.

Nakupne maniacky 2023 - Ema Fajnor a Marian Hornyak Zdroj: TV JOJ


Sledujte vynovené Nákupné maniačky už od 4. septembra na JOJke!