Katka totálne zvozila Moniku, že vyzerá ako Transvestity Barbie: Aha, na jej reakciu!

Tento týždeň sa mal v Nákupných maniačkach niesť v téme Luxusný ľan. A v podstate sa aj niesol, no viac pozornosti pútal ostrý konflikt medzi Katkou a Monikou, ktoré si navzájom nič nedarovali. Vyvrcholilo to v piatkovom finále, počas ktorého stylistka dourážala finálový outfit majiteľky butiku tak, že mnohé súťažiace by ušli s plačom. Blondínka však konala inak...

Ako posledná tento týždeň nakupovala na tému Luxusný ľan Monika, ktorá sa živí ako majiteľka butiku s módou. Svoje nákupy poňala s veľkou dávkou recesie a obliekla sa od hlavy po päty do ružovej. Finálový outfit potom prezentovala tak, že je Barbie bez veku. Len čo vyšla na mólo, všetky oči smerovali na Katku, pretože každý bol zvedavý, ako bude reagovať. Ich vzájomný konflikt sa totiž vliekol celým týždňom a vzal na seba všetku pozornosť. Niet preto divu, že každý čakal, ako toto dopadne. "Za mňa sa tento outfit hodnotiť nedá, pretože mi to naozaj prišlo ako transvetitnú šou," začala Katka so svojím hodnotením.

NM 2023 - Transvestity Barbie Zdroj: TV JOJ

​Slová, ktoré nasledovali, boli naozaj poriadne štipľavé a súperku vôbec nešetrila. "Asi by si sa mohla pozrieť do svojho občianskeho a uvedomiť si, koľko máš naozaj rokov. Že nie si bez veku, ale máš určitý vek. Keď toto mala byť idea Barbie, tak to nie je. Skôr vyzeráš ako Transvetity Barbie. Už mi tu chýba len disko guľa a konfety," povedala a ani nepohla brvou. "Je to všetko, Katka?" opýtala sa Monika so širokým úsmevom. "Nie, nie je to všetko. S tým psom, či čo to je, si to zabila. A z toho kufru si nemala vytiahnuť tieto blbiny, ale niečo na tvoju psychickú poruchu," doplnila stylistka.

NM 2023 - Transvestity Barbie Zdroj: TV JOJ

​Hodnotenie, ktoré bolo na prvý pohľad evidentne plné emócií a osobnej pomsty za celý týždeň, sa nepáčilo ani ostatným maniačkam. Bolo vidieť, ako sa chytajú za hlavu a sklamane vzdychajú. "Stopercentne som si istá, že žena žene nedopraje," myslí si asistentka Katka. Hoci bolo vidieť, že v Monike to vrie, udržala si chladnú hlavu a konflikt deeskalovala. Dôvod bol podľa jej slov jasný. "Snažím sa to zlo nepočuť a nech sa takto odrazí a ide preč," dodala.

NM 2023 - Luxusny lan Zdroj: TV JOJ

Víťazkou prvého týždňa Nákupných maniačok sa stala stylistka Katarína, druhá sa umiestnila Romana a ako tretia skončila Moňa. Na štvrtú priečku sa postavila Fany a posledné miesto získala víla Katka.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky opäť od pondelka a to každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!