Konflikt medzi Katkou a Moňou nabral grády: Brutálna zvada, krik, urážky a vulgarizmy!

Ostré nezhody medzi Katkou a Monikou pokračovali aj v stredajšej časti Nákupných maniačok. "Vojna stylistiek" sa vystupňovala natoľko, že počas hodnotenia finálneho outfitu po sebe kričali a v štúdiu lietali poriadne štipľavé slová!

V tohtotýždňovej zostave súťažiacich v Nákupnách maniačkách máme hneď dve dámy, ktoré sa celý svoj život zaoberajú módou. Bolo teda jasné, že to medzi nimi pre rozdielne názory môže škrípať. Že sa ale medzi nimi vytvorí tak ostrý konflikt, ktorý bude gradovať každým ďalším slovom a vyvrcholí brutálnou hádkou v stredajšej časti, nečakal nikto.

Celé to začalo tým, že sa Katke nepáčilo, že Romana si kúpila oveľa väčšie šaty, než by potrebovala. "Strašne ťa to zväčšilo...asi ti budú trochu väčšie tie šaty, že? Trošku...máličko. Väčšie už asi nemali, že, Romi?," vychrlila posmešne. "Ona každou svojou vetou tliacha nezmysly," zhodnotila Moňa. "Už mi tu chýbajú len Franine husle zo včera a sme tu pohrebná akcia," pokračovala Katka. "Chudá ako ty a tvoj štýl, ktorý je oversize, tak lepší nápad nie je. Čím väčšie, tým viac to potvrdí to, čo si chcela dosiahnuť," povedala blondínka.

NM 2023 - hadka MOna a Katka Zdroj: TV JOJ

​Kým to rozprávala, Katka robila grimasy a zalamovala rukami na znak nesúhlasu. To už majiteľku obchodu s módou poriadne rozčertilo. "Takto, Katka...ja by som už bola rada, keby nastal ten čas, keby si si uvedomila jednu vec. Včera si skritizovala Fany, že ti ukradla nápad," začala. "No a? Ale od toho tu sedíme, aby sme na to povedali svoj názor," skočila jej do reči Katka. "Ale vieš, čo to je? Ja som držala, ale čo je veľa, už je veľa. Obvinila si ju, že ti ukradla nápad. Vieš, kto kričí? Zlodej, že chyťte zlodeja!" skonštatovala. "Hej? A komu ja som ukradla nápad, keď som šla prvá?" opýtala sa brunetka. "Celý Instagram je košík s bagetou. Takže jediný kto tu kradne nápady, si ty!" uzavrela Monika. Katka si jej názory vysvetľuje po svojom. "Ona je proste stará a je to stará škola. Tak to je a tak to aj ostane. A ešte to bude horšie, pretože starne."

NM 2023 - hadka MOna a Katka Zdroj: TV JOJ

​Aj keď by sa mohlo zdať, že tento konflikt sa už nemá kam vystupňovať, opak je pravdou. "Ja ti prajem zo srdca, ale rob to, čomu sa skutočne rozumieš," povedala Moňa, čím Katku totálne vytočila a praskli jej nervy. "Ježiš, mohla by si už byť ticho, prosím ťa?" kričala na ňu. "Aranžuj výklady," odkázala jej súperka. "Aj ty rob, prosím ťa, čo vieš. Mel! To ti ide najlepšie. Mala by si ísť robiť do rádia. Tam by ťa aspoň niekto počúval!" kričala ďalej Katka. Keď sa Moňa snažila vziať si slovo, opäť ju ohúkala. Tentoraz už za pomoci šťavnatého vulgarizmu. "Neskáč mi, do p***, do reči!" Stylistka evidentne mala čo robiť, aby súperke neskočila do účesu aj fyzicky, nielen verbálne. "Miestami som mala pocit, že sa postavím a buď jej zatrasiem hlavou alebo jej normálne jednu fláknem. Lebo neznášam, keď niekto furt niekto šteká. Monikina pravá tvár je tá, že je arogantná a zlá," zhodnotila s úsmevom. Nuž, aj takéto situácie píše sám život...

NM 2023 - hadka MOna a Katka Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!