Ostrý konflikt medzi Moňou a Katkou: Dourážajú sa do špiku kosti, TOTO sú silné slová!

V pondelok sa jedna druhej zaliečali, v utorok sa takmer pobijú. Reč je o Monike a Katke, ktoré tento týždeň súťažia v Nákupných maniačkach. A ich ostrý konflikt by sme pokojne mohli nazvať aj "vojna stylistiek". Alebo súboj vkusu...?

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň nakupujú na tému Luxusný ľan. Porotcov a súperky sa budú snažiť svojimi outfitmi ohúriť asistentka Katarína, mamička na rodičovskej dovolenke Romana, stylistka Katka, majiteľka obchodu s módou Monika a učiteľka Františka. Keďže v tejto zostavičke máme hneď dve dámy, ktoré sa celý svoj život zaoberajú módou, bolo jasné, že to medzi nimi môže škrípať. Že si ale kvôli rozdielnym názorom na to čo je vkus, totálne skočia do vlasov, nečakal azda nikto.

Konflikt sa začal pomaličky vyhrocovať už počas doobedňajšej kávy, ktorú si súperky dali ešte pred tým, ako sa vybrali hodnotiť šatník utorkovej nakupujúcej. Monike sa nepozdával Katkin outfit, čo jej dala najavo. Katke sa zas nepáčilo, že ju Moňa poučuje a tiež to dala patrične najavo. "Ja mám radšej kombinovať nekombinovateľné. Kvety, citróny, oranžová, červená do toho," povedala Katka. "Len to sa ti nekamaráti," odpovedala Moňa. "Ale kamaráti," odvrkla jej. "Nie, vôbec. To nie, že v mojom oku. To je dané. Lebo potom to vyzerá trošku cirkusovo," zhodnotila Monika.

NM 2023 - konflikt Zdroj: TV JOJ

​Katka sa síce tvárila, že je nad vecou, no keď pri nej Moňa nebola, urážky na jej adresu sa len tak hrnuli. "Samozrejme, že ma to naštvalo, ale si hovorím, že je to jej názor. Pre mňa je cirkusantka ona," frkla. A Monika jej neostala nič dlžná. "Katka je jednoznačne chodiaci gýč. A ona nemá o móde ani šajnu," skonštatovala.

NM 2023 - konflikt Zdroj: TV JOJ

​Hádka sa postupne vyostrovala a v istom momente to vyzeralo, že sa tieto dámy možno aj pobijú. Moňa totiž začala Katke vysvetľovať, že medzi super outfitom a gýčom je veľmi tenká hranica. Tmavovláska to už nevydržala a vychrlila ďalší jed. "Monika, ako dlho si si nekúpila nejaký módny časopis? Jak dlho si nebola na Instagrame?" opýtala sa jej. "Toto ty hovoríš mne? To nemyslíš vážne," urazila sa Moňa. Keď bola bez nej, zareagovala však oveľa expresívnejšie. "To som myslela, že už jej jednu vrazím. To čo si ona dovoľuje?" povedala. Nuž, vyzerá to tak, že medzi maniačkami ešte bude horúco.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!