Nič pre milovníčky čiernej: Aktuálna téma v Nákupných maniačkach súťažiace dosť potrápi!

Ikonická relácia Nákupné maniačky pokračuje na JOJke s ďalšou päticou súťažiacich a s novou témou, podľa ktorej budú skladať svoje outfity. Napovieme, že dámy vôbec nečaká jednoduchá úloha!

Tento týždeň sa podľa zadania budú snažiť obliecť študentka Rachel, influencer/ka Slaytiiina, študentka Nikola, dôchodkyňa Erika a kozmetička Silvia. Za dve hodiny a rozpočet 400 eur sa budú musieť obliecť tak, aby očarili svoje súperky i našich porotcov – Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. A téma, ktorú im prezradia, nebude vôbec jednoduchá! "Milé maniačky, je pred vami váš nákupný týždeň a my sme si, samozrejme, prichystali pre vás super tému," začne Marián. "Je plná farieb a nazvali sme ju farebná smršť. Takže, očakávame explóziu vo farebnom sektore vašich outfitov," bude pokračovať Ema.

NM 2023 - tema Farebna smrst Zdroj: TV JOJ

​Súťažiacim dajú aj presné inštrukcie, ktorými by sa pri svojich nákupoch mali riadiť. "Čo by sme chceli vidieť vo vašich outfitoch, je určite minimálne tri farby. A za mňa kľudne aj päť, šesť, sedem. Naozaj to nabombujte farbami, aké len nájdete. Veľké doplnky, ja by som veľmi rád videl veľké tašky. Vôbec doplnky nepodceňujte, venujte im pozornosť, lebo tie outfity môžu, a často sa nám to stáva, absolútne zlikvidovať. Toto tento týždeň nechceme vidieť," upozorní ich Hornyák. "Doplnky určite nepodceňte. Ja si myslím, že toto je téma, pri ktorej by som bola ochotná, napriek mojej nenávisti voči neónovým farbám, ich možno akceptovať. Keď ich nejako dobre zladíte... Myslím si, že pri tejto téme je vítané vrstvenie. Aby ste mohli zakomponovať čo najviac farieb, nebojte sa vrstviť. Podľa mňa medzi farbami a vrstvením by bol priestor aj na nejaké zaujímavé materiály," doplní influencerka a módna ikona. Ako sa súťažiacim podarí naplniť toto zadanie?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!