Nezhody medzi Slaytiiinou a Rachel sa stupňujú: Posekajú sa na ďalšej módnej dileme!

Súťažiace v aktuálnom týždni Nákupných maniačok sa štýlovo dosť odlišujú. Niet preto divu, že majú v otázke rôznych módnych kúskov rozdielne názory. Influencer/ka Slaytiiina a športovkyňa Rachel sa však posekajú na takej veci, že nebudete veriť vlastným očiam!

Na tému Farebná smršť tento týždeň v Nákupných maniačkach skladajú svoje súťažné outfity športovkyňa Rachel, influencer/ka Slaytiiina, študentka Nikola, dôchodkyňa Erika a kozmetička Silvia. Vo štvrtok sa so sumou 400 eur vyberie na nákupy práve Silvia a kým ona bude brázdiť obchody, súperky sa budú prehrabávať v jej šatníku. Nuž, a práve tam vzbĺkne tlejúci konflikt medzi Rachel a Slaytiiinou. Už od pondelka je totiž cítiť, že tieto dve súťažiace si vôbec nesadli a ani sa to príliš nesnažia zakryť.

Všetko to začne, keď pri prezeraní šatníka Nikola natrafí na červené bodyčko. Spolu s Erikou budú tvrdiť, že je poriadne sexi. "Či je to sexi, neviem. Také bežné mi to príde. Také na denné nosenie," zhodnotí Slaytiiina. Toho sa okamžite Rachel chytí. "Červená na bežné nosenie? Vôbec," povie športovkyňa. "Červená podľa teba nie je na bežné nosenie?" opýta sa extravagantný/á influencer/ka. "To skôr na večeru niekam," podotkne pondelková maniačka.

NM 2023 - cervena farba Zdroj: TV JOJ

​Slaytiiinu to poriadne vyhodí z konceptu a pred kamerami sa rozohní. "Červená nie je na bežné nosenie? A aká farba je na bežné nosenie? Keby tam mala nejaký šialený vzor alebo krikľavá farba...veď červená je základná bežná farba, ktorú vidím úplne bežne na ulici. A ona sa tvárila, že toto maximálne do klubu," skonštatuje. Rovnaký názor však budú mať aj Nikola a Erika. "Je to obyčajná farba na každý deň. Je to výrazná farba, treba sa krásne doladiť k nej a nevidím v tom žiadny problém. Veď to je úplne nonsens," zhodnotí dôchodkyňa. Nuž, ako sa hovorí, sto ľudí - sto chutí.




Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!