Slaytiiina ukázala outfity ako z filmu pre dospelých: Pri tomto šatníku sa budete červenať!

V aktuálnom týždni Nákupných maniačok je medzi súťažiacimi aj influencerka a speváčka Slaytiiina. Hoci už od prvého dňa šokuje svoje súperky, porotcov i divákov svojimi outfitmi, je to nič oproti tomu, čo uvidíme v jej šatníku!

Na tému Farebná smršť bude tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať svoj outfit aj dvadsaťdvaročný influencer Adam Nemeček známy ako Slaytiiina. Na sociálnych sieťach i na verejnosti sa prezentuje takmer výlučne svojím ženským alteregom a tomu prispôsobuje aj svoje outfity. V relácii už niekoľkokrát prízvukoval, že sa rád oblieka ako "lacná deva z diaľnice". Miluje vysoké podpätky, krátke topy, mikrominisukne, extravagantné doplnky, parochne a samozrejme výrazné líčenie.

Mohlo by sa, teda, zdať, že jeho šatník už pre porotu, súperky a divákov nebude prekvapením. No opak je pravdou. Slaytiiina má totiž vo svojej zbierke množstvo kúskov, ktoré sú ako vystrihnuté z filmov pre dospelých. Porotcovia sa dokonca zhodnú na tom, že tento šatník ani nemôžu hodnotiť, pretože sa skladá z kostýmov a nie z módnych kúskov. Ako teda táto influencerka uchopí tému Farebná smršť?

NM 2023 - Slaytiiina Zdroj: TV JOJ



Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!