TOTO sme ešte v Maniačkach nemali! Slaytiiina urazil Lucid a odmietol od nej mejkap!

V piatkovej epizóde ikonickej relácie Nákupné maniačky nastala situácia, akú sme ešte za roky jej existencie nezažili. Slaytiiina totiž odmietol mejkap od profesionálnej vizážistky Lucie Sládečkovej známej ako Lucid!

Neodmysliteľnou súčasťou obľúbenej relácie Nákupné maniačky je dlhodobo aj vizážistka Lucia Sládečková známa ako Lucid. Fanúšičky a klientky ju nielen v online svete poznajú podľa precíznej a nápaditej práce, ktorú milujú. Súťažiace v našej ikonickej relácii sú preto nesmierne rady, že sa o ich mejkap a účesy stará práve ona a s nadšením sa zveria do jej rúk. O to prekvapujúcejšia je vec, ktorá sa stala počas nakrúcania piatkovej epizódy. Slaytiiina totiž líčenie od nej odmietol a spochybnil, že by ho zvládla upraviť tak, ako by chcel. "V tejto chvíli vám chcem ukázať, ako vyzerám. Je to aj dôvod, prečo nebudem v tejto časti vystupovať. V podstate práve vystupujem, ale ide o to, že Slay odmietol, aby som ho líčila, pretože nechce ukázať svoju pravú tvár. Takže, keby som mala dnes možnosť ho nalíčiť, tak určite to zvládnem za ten čas, ktorý mám a dopadne to možno aj takto," vysvetlila Lucid, na ktorej bolo vidieť, že ju influencerova reakcia mrzí. "Veľa dievčat sa teší na môj mejkap, milujú Nákupné maniačky aj vďaka mejkapu a ďalším situáciám...takže, takto by to dopadlo."

NM 2023 - Lucid Lucid ukázala, ako by Slaytiiinu nalíčila, ak by sa s dôverou zveril do jej rúk. Zdroj: TV JOJ

​Slaytiiina mal na situáciu svoje vysvetlenie. "Nemyslím si, že Lucid je zvyknutá robiť takýto štýl mejkapu. Veľmi sa na to urazila, nechápem prečo. Vynadala, že kto si myslím, že som, aby som si rozhodoval, kto mi bude robiť mejkap. Ja som zvyknutý na svoj look, mám vlastného vizážistu alebo sa maľujem sám. Nemyslím si, že je na tom niečo zlé," dodal.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky opäť od pondelka každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!