Súťažiace v Maniačkach čaká nádherná téma: S týmto zadaním sa môžu naozaj vyblázniť!

Ikonická relácia Nákupné maniačky pokračuje na JOJke s ďalšou päticou súťažiacich a s novou témou, podľa ktorej budú skladať svoje outfity. Napovieme, že dámy čaká krásna úloha!

Tento týždeň sa podľa zadania budú snažiť obliecť študentka Lucia, fotografka Natália, Awa, trénerka Laura a majiteľka štúdia na chudnutie Simona. Za dve hodiny a rozpočet 400 eur sa budú musieť obliecť tak, aby očarili svoje súperky i našich porotcov – Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. A téma, ktorú im prezradia, bude naozaj krásna! "Pripravili sme si pre vás naozaj veľkolepú tému. Vašou témou na tento týždeň je Premiéra. Objaviť sa na červenom koberci a zaujať. Blysnúť sa a vyraziť minimálne nám dych. Ale ešte lepšie bude, ak vyrazíte dych súperkám," povie Marián Hornyák. "Určite sa nebojte ísť do elegantných a výrazných kúskov. Myslím, že práve téma Premiéra je tá, ktorá takúto nálož znesie. Skúste výrazné farby, materiály, naozaj sa módne vybláznite," doplní ho Ema Fajnor.

NM 2023 - premiera Zdroj: TV JOJ

​Porotcovia dajú súťažiacim aj presné inštrukcie, ktorými by sa pri svojich nákupoch mali riadiť. "Rozhodne bude veľký dôraz aj na doplnky. V tomto prípade bude lepšie radšej menej a výraznejšie a extravagantnejšie. Dajte si pozor na veľkosť kabelky. Kľudne dlhé šaty, krátke šaty. Proste, nech je to zaujímavé, kreatívne a ukážte, čo vo vás je," vyzve ich Marián. "Nechceme vidieť žiadne denné kúsky. Naozaj nám vyrazte dych a príďte ako filmové hviezdy," dodá Ema. Ako sa súťažiacim podarí popasovať s touto témou?




Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!