Zahalené či odhalené topánky? Marián Hornyák jednoznačne o správnej dĺžke dlhých šiat!

Súťažiace v ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň skladali svoje outfity na tému Premiéra. Predstavu porotcov najviac splnila Simona, ktorá zvíťazila a odniesla si domov výhru 500 eur. Pri hodnotení jej outfitu sa ale otvorila téma dĺžky šiat. Ako veľmi dlhé majú byť dlhé šaty? Porota má jednoznačnú odpoveď!

Simona svojím outfitom aj vizážou doslova vyrazila súperkám dych. Keď vyšla na mólo, bolo na nich vidieť, že sú naozaj očarené. A hoci ju chválili a bodmi nešetrili, našli niečo, čo sa im nepozdávalo. "Simi, ja si trošku myslím, že je škoda, že tie topánky nevidíme, pretože sú naozaj nádherné," povedala Lucia. "Podľa mňa keby si si kúpila kratšie šaty, aby bolo topánky vidno. To by bolo najkrajšie. Tie topánky musí byť vidno," zhodnotila Awa.

NM 2023 - dlzka siat Zdroj: TV JOJ

​Ich slová Simonu poriadne prekvapili. "Keď mi Awa začala dávať hore sukňu, predstavila som si to a nevedela som si predstaviť, ako by ten outfit vyzeral, keby je tak po členky. Tie šaty mali byť po zem," stála si za svojím. Jej názor potvrdili aj porotcovia a raz a navždy rozriešili dilemu, aké dlhé majú byť dlhé šaty. "Boli tu rôzne kritiky na dĺžku...za mňa dlhé šaty majú byť dlhé a ešte dlhšie a najdlhšie. Topánky z dlhých šiat nemá byť vidieť. Maximálne špičky pri chôdzi," zdôraznil Marián Hornyák. "Dokonca to je faux-pas. Na ples by ťa tak nepustili," doplnila Ema Fajnor.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky od pondelka 25. septembra v novom vysielacom čase o 16:30 na JOJke!