Nora Kabrheľová sa vracia v plnej sile: Z jej trefných hlášok budete plakať od smiechu!

Od pondelka 25. septembra budeme ikonické Nákupné maniačky vysielať v novom vysielacom čase a to o 16:30. To však nie je jediná správa, ktorá dozaista poteší fanúšičky i fanúšikov. V nasledujúcich častiach bude totiž účinkovať Nora Kabrheľová aj so svojou Šárikou! A garantujeme vám, že nebude núdza o trefné hlášky!

Vynovené Nákupné maniačky sú od svojho štartu mimoriadne obľúbené naprieč našimi platformami - vo vysielaní, na JOJ Play, na webe joj.sk i na našich sociálnych sieťach. Rozhodli sme sa preto vyhovieť diváčkam i divákom a reláciu sme posunuli do vysielacieho času, v ktorom si ju budete môcť lepšie vychutnať. Od pondelka 25. septembra sa na JOJke presúva na vysielací čas 16:30.

NM 2023 - Norika a Šarika Zdroj: TV JOJ

​V častiach, ktoré uvidíte v týchto dňoch, bude navyše účinkovať niekým milovaná, iným nenávidená, no každopádne rozruch vzbudzujúca Nora Kabrheľová! Temperamentná dôchodkyňa sa vracia na obrazovky v plnej sile a tak nebudú chýbať ani jej trefné hlášky, ktorými je povestná a ktorými baví národ. Malú ochutnávku z toho, čo uvidíte, si pozrite vo videu HORE!


Sledujte ikonické Nákupné maniačky aj s Norou Kabrheľovou už od pondelka o 16:30 na JOJke!