Nora v Maniačkach ukáže aj Šárikine outfity: Veď tá má skoro viac vecí ako niektoré ženy!

V Nákupných maniačkach sa ako posledná tento týždeň vyberie do obchodov Nora Kabrheľová. Skôr než sa najznámejšia slovenská dôchodkyňa vyberie skladať outfit na tému Heavy metal, ukáže divákom svoj šatník. A nielen to! Na obrazovkách predvedie aj Šárikine outfity!

V ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Heavy metal recepčná Karolína, podnikateľka Eva, študentka Vanessa, vizážistka Miška a Nora Kabrheľová, ktorú netreba nikomu predstavovať. Hviezda internetu je už päť rokov na dôchodku a podľa jej slov tomu prispôsobila aj svoj šatník. Ako sama priznáva, takmer nikam nechodí, iba so Šárikou na prechádzky, prípadne s priateľmi na kávu. V jej šatníku tak dominujú pohodlné a ležérne kúsky. "Ja teraz momentálne mám rada športovú módu. Že tepláky, legíny, mikinu, nejakú vestu a tak. Ak niekam idem, rada sa pekne oblečiem, ale ja nikam nechodím. Iba so Šárikou na prechádzku a tam mi stačia tepláky a legíny," povedala Nora.

NM 2023 - Nora a Sarikin satnik Zdroj: TV JOJ

Hoci rozširovanie svojho šatníka už príliš neobľubuje, s o to väčšou láskou nakupuje pre svoju milovanú psiu kamarátku Šáriku. Dôkazom bude dnešná časť, keď v Nákupných maniačkach predvedie tie najkrajšie Šárikine outfity. A, že ich rozhodne nie je málo, netreba ani pochybovať. Ako sa Nora popasuje s témou Heavy metal?

NM 2023 - Nora a Sarikin satnik Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!