Emotívne finále Maniačok: Víťazka Eva sa od dojatia rozplakala, objímala ju aj porotkyňa!

Piatkové finále tohtotýždňových Nákupných maniačok bolo plné emócií. Od súperiek i porotcov totiž získala najviac bodov podnikateľka Eva, ktorá sa po vyhlásení výsledkov okamžite rozplakala.

Keď sa recepčná Karolína, podnikateľka Eva, študentka Vanessa, vizážistka Miška a dôchodkyňa Norika v pondelok dozvedeli, že témou ich nákupov bude Heavy Metal, takmer skolabovali. So zadaním neboli spokojné a napriek detailnému vysvetleniu od porotcov sa báli, ako to zvládnu. Najväčší strach však mala Eva, pre ktorú je tento hudobný i módny štýl úplne mimo toho, čo preferuje. Z témy bola dokonca tak nešťastná, že keby mohla, asi by zo súťaže zutekala.

NM 2023 - Heavy Metal Zdroj: TV JOJ

​Pozbierala však všetky sily a s odhodlaním sa vybrala do obchodov. V tých napokon vybrala zaujímavý outfit, ktorý od súperiek získal slušnú bodovú nádielku. V hodnotení však bodmi nešetrili ani porotcovia a tak si titul najlepšieho outfitu a výhru 500 eur odniesla domov práve ona. Keď počas veľkého finále počula svoje meno, od šoku na chvíľku onemela a vzápätí sa rozplakala. Jej úprimná a spontánna reakcia bola tak emotívna, že k nej pribehla aj samotná porotkyňa Ema Fajnor a poriadne ju vyobjímala. Evkina výhra rozplakala aj súperky Mišku a Vanessu, ktoré povedali, že si výhru zaslúžila najviac zo všetkých. Nuž, Eva je dôkazom toho, že aj naoko nezvládnuteľná téma sa dá zvládnuť perfektne a aj s výhrou vo vačku!



Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!