Nová téma v Maniačkach by potešila všetky súťažiace: Základ zadania má doma každá žena!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň a to s novou päticou súťažiacich a, samozrejme, s novou témou. Keď si ju súťažiace vypočujú, poriadne im odľahne, pretože základ zadania má doma naozaj každá žena. Dokonca v rôznych variáciách!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať sociálna pedagogička Simona, mamičky na materskej dovolenke Dominika a Iveta, a tiež influencerky Dominika a Natália. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby očarili nielen svoje súperky, ale aj porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve z ich úst sa dozvedia aj znenie tohtotýždňového zadania. "Milé dámy, vitajte vo svojom nakupovacom týždni. Pomaličky sa nám zjesenieva a pripravili sme si pre vás podľa mňa absolútne trendovú super tému," začne Marián. "Absolútne jesennú. Nazvali sme ju Denim mánia. Verím, že denim má v šatníku každý z nás, takže očakávame, že na vás uvidíme denimové doplnky, denimové bundy, košele, nohavice, sukne, šaty. Verím, že ten denimový reperoár je aktuálne v predajniach veľmi široký, a že sa v ňom každá nájdete," vysvetlí Ema.

NM 2023 - téma Denim mánia Zdroj: TV JOJ

​Hornyák dievčatám ponúkne aj možnosť, na ktorú si netrúfne každá žena. "Pre tie najodvážnejšie sa tu otvára možnosť aj total denim looku. To znamená, že budete mať naozaj na sebe všetko denimové. Samozrejme, okrem doplnkov, ktoré v tomto prípade by si asi zaslúžili trošku iný materiál a farbu. Priniesť niečo zaujímavé, rozbiť to, vystavať. Určite sme nespomenuli ešte množstvo zaujímavých kúskov, ktoré z denimu v obchodoch nájdete. Takže, vám držíme palce. Skladajte, kombinujte a tešíme sa na modré finále," dodá s úsmevom. Ako súťažiace zvládnu túto tému?



Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!