Majú súťažiace v Maniačkach určené, v ktorých obchodoch môžu nakupovať? Takáto je pravda!

Súťažiace v Nákupných maniačkach musia svoje finálne outfity vyskladať za dve hodiny a s rozpočtom 400 eur. Pozorné oko našich diváčok a divákov si všimlo, že pri love jednotlivých kúskov často vkročia do rovnakých obchodov. Viacerí z vás sa teda pýtali, či majú určené, kam môžu chodiť alebo je výber na nich. Povieme vám, aká je pravda!

Vynovené Nákupné maniačky sa nakrúcajú v bratislavskom nákupnom centre Eurovea - v pôvodnej, ale aj v nedávno otvorenej časti. Tvorcovia si ho vybrali z jednoduchého dôvodu. "My sme si pre túto sezónu vybrali Euroveu kvôli množstvu aj nových obchodov, ktoré doposiaľ na Slovensku neboli," vysvetlila režisérka a dramaturgička Nákupných maniačok Ľudmila Lenárová. Hoci sa v tomto nákupnom centre nachádza veľké množstvo obchodov a butikov, súťažiace pri skladaní finálnych outfitov často vkročia do rovnakých obchodov.

NM 2023 - nákupy Zdroj: TV JOJ

​Mnohí z vás sa preto pýtali, či majú súťažiace zadané, kam môžu ísť nakupovať. "Áno, majú. Avšak je to z toho dôvodu, že potrebujeme súhlas s nakrúcaním. Tie obchody, ktoré prejavili záujem, sú na tomto zozname. Oslovené však boli všetky obchody, postupne sa dopĺňajú. Je ich dosť veľké množstvo," povedala Lenárová. Diváčky a diváci si názvy obchodov, v ktorých sa nakupuje, môžu všimnúť aj v záverečných titulkoch relácie. Aktuálne sú to značky: Terranova, Bijou Brigitte, Mango, Office Shoes, Skechers, Calzedonia, Baťa, Sugarbird, CCC, Half price, Humanic, Primark, Orsay, Bepon, GAP, Tatuum, Pasoni, Intimissimi, Cube, Vuch. Do ktorého konkrétneho obchodu z tohto zoznamu sa súťažiace vyberú, už, samozrejme, určené nemajú a vyberajú podľa svojho vkusu a skúseností.

NM 2023 - nákupy Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!