Cíťte sa ako zmyselná talianska diva každý deň: Odkukajte štýl zvodnej Monicy Bellucci!

Súťažiace v ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň skladali svoje outfity na tému Talianska diva. Niektorým sa zadanie podarilo splniť lepšie, iným horšie, no všetky sa minimálne snažili. Ak sa vám tento štýl zapáčil a chceli by ste sa na zmyselnú Talianku meniť každý deň, inšpirujte sa zvodnými outfitmi herečky Monicy Bellucci!

Súťažiace Lujza, Veronika, Beáta, Iveta a Terezie dostali v pondelok od porotcov tému Talianska diva. "Nebojte sa, buďte odvážne, sebavedomé," povedal im v rámci zadania Marián Hornyák. Dievčatá mali ako obvykle tému aj bližšie špecifikovanú. "Môžete sa inšpirovať aj známymi osobnosťami, ktorých outfity sa nesú v tomto štýle, napríklad, Monica Belucci. Sme otvorení tmavým farebným kombináciám ako burgundy, krvavočervená, temná čierna alebo aj jemnučká biela. Sú vítané korzety, hlboký výstrih, vypasovaný pás. Buďte zmyselné bohyne," naviedla ich porotkyňa.

NM 2023 - Talianska diva Zdroj: TV JOJ

​Napriek tomu, že súťažiace dostali presné zadanie a svoje nápady si mohli doťuknúť, povedzme, inšpiráciou z internetu, počas piatkového vyhodnotenia nepadla od porotcov ani jediná desiatka. Na každom outfite sa našli prvky, ktoré sa podľa nich do tohto štýlu nehodili - či už doplnky, samotné oblečenie, farebná kombinácia alebo účes. Ak by ste sa chceli zmeniť na zmyselnú taliansku divu každý deň, inšpirujte sa štýlom známych Talianok, ktoré ľudia na celom svete poznajú okrem iného podľa ich dokonalých outfitov - už spomínaná Monica Belluci, herečka Sophia Loren či návrhárka Miuccia Prada.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!