Ako vyzerá naozaj zlý outfit? Dámy, prekvapí vás, čo povedali porotcovia z Maniačok!

Porotcovia Ema Fajnor a Marián Hornyák v ikonickej relácii Nákupné maniačky týždeň čo týždeň hodnotia šatníky a outfity jednotlivých súťažiacich. V rámci nakrúcania toho videli už naozaj dosť, a preto nás zaujímalo, ako podľa nch vyzerá naozaj zlý outfit. Ich slová vás však prekvapia!

Na začiatok treba povedať, že móda je veľmi subjektívna záležitosť. Každý človek je jedinečný a kým pre niekoho je konkrétny kúsok absolútna vychytávka, iný ju môže brať ako totálnu módnu katastrofu. Aj v tejto veľmi individuálnej oblasti však existujú určité mantinely. Zaujímalo nás preto, ako ich majú nastavené naši porotcovia z Nákupných maniačok a ako podľa nich vyzerá naozaj zlý outfit. "Najviac ma irituje, keď tie Nákupné maniačky nie sú schopné sa pozrieť na ten svoj výtvor ako na celok. Keď ten outfit nedáva dokopy zmysel. Keď to pôsobí, že od pása nadol je jeden outfit, od pása hore druhý outfit. Tá neskoordinovanosť a nepremýšľanie o tom výtvore ako o celku," vysvetlila Ema Fajnor.

​Jedným dychom doplnila, že pekný outfit je viac o vkuse a cite, než o konkrétnych kúskoch. "Každý to máme inak a niekto na to má viac vlohy, iný nemá. Možno sa to dá aj naučiť. Je mnoho stylistických videí alebo aj táto relácia, si myslím, môže byť veľmi vhodné pre mnohé ženy. Že pochytia nejaké tipy a triky a zakomponujú to do svojich skríň," povedala s úsmevom. 

​Iný pohľad na naozaj zlý outfit má Marián Hornyák. S Emou sa však zhoduje na tom, že ide v prvom rade o cit. "Je to ťažká a zapeklitá otázka...je to buď nevydarená kombinácia materiálov, strihov, štýlov, alebo niečo, čo proste nositeľke alebo nositeľovi jednoducho nepristane. Je to absolútne individuálne. Najviac zaváži asi to, či to danej osobe sedí. Keď si dáte na seba strih, ktorý nesedí vašej postave, tak je to naozaj zlé a môžu to byť najkvalitnejšie a najznačkovejšie veci," dodal porotca.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!