Nová téma v Maniačkach vyvolá rozpačité reakcie: Aha, čo si porotcovia vymysleli!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň a to s novou päticou súťažiacich a taktiež s novou témou. Súťažiace budú na ňu reagovať pomerne rozpačito a niet divu. Poskladať vkusné outfity bude s týmto zadaním naozaj ťažké!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Laura, Nikola, Bernadett, Klára a Verona. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby očarili nielen svoje súperky, ale aj porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni dievčatám prezradia aj znenie tohtotýždňového zadania. A to ich poriadne potrápi! "Čaute baby, my sme si pre vás tento týždeň s Mariánom pripravili veľmi trendy tému. Verím, že sa v nej môžete absolútne vyblázniť, pretože výnimočne vítame nevkus. Má názov 2000´s alebo Roky dvetisíce. Bolo tam plno ružových vecí, holého brucha," vysvetlí Ema.

NM 2023 - 2000s sutaziace Zdroj: TV JOJ

​Na úskalia tejto témy upozorní súťažiace aj Marián Hornyák. "Mnoho z týchto kúskov alebo detailov dnes nie sú považované za veľmi vkusné. Vtedy to bolo absolútne in. Uvidíme, do akej miery sa vám podarí z týchto nevkusných detailov poskladať naozaj zaujímavé a vkusné outfity. Držíme vám palce a tešíme sa na vás vo finále," povie Marián. Ako sa dievčatá popasujú s touto témou?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!